一定要揭開呢個跑界羅志祥嘅惡行!忍無可忍!

90 回覆
25 Like 52 Dislike
事緣呢個人渣開左跑會好耐,有d知名度咁樣,於是就有愈來愈多人去佢跑會報名跟佢練習(收好貴架)…
嘩~刷新左我對教練嘅新定義!經常上堂開頭出現咗5分鐘之後就火速唔見人…訓喺度等d學員幫佢按摩… 佢當自己係皇帝定乜… d人仲叫佢乜9教主啦頂!唔知以為係邪教!
呢d就當係條友搞個人崇拜,tum d學生簇擁下慰藉下佢空虛嘅心靈!
但條友仲唔知足,仲要不停食女!
繁忙嘅香港人真係要向呢位時間管理KOL學習一下點樣可以multi-task咁食女,
誇張到一日幾個都食得落!仲花言巧語咁tum到d女死心塌地.
但呢個世界冇永遠嘅秘密, 佢嘅狗公行為俾d女學員識破後竟然喺度唱d女自己送上門!隻字不提自己有幾咁飢渴!又借d咦非禮人,摸人, 無啦啦咬人個鼻, 俾人兜口兜面屌9佢就扮話係同你玩吓咁啫!由學生妹至到大媽通通不放過!
簡單d講就係一個徹頭徹尾嘅7版羅志祥!

唔明點解到而家條pk都有大把忠粉盲撐!醒下啦跑x堂嘅人!

奉勸大家千其唔好跟呢條友上堂,尤其係女!否則成為受害者嘅話唔好喊!

最後祝曾受傷嘅心靈盡快康復!一世遠離人渣!
唔開名
跑x堂? 留名
要人類傳心師
得段文字你開咩po?
樓主死全家啦
名都冇講經呀?
曬我時間
垃圾post
都唔知做乜鳩
一係就post哂出黎比人公審
講d唔講d 連條撚樣姓咩都唔知
你條女比人食就反省下啦屌你老母
仲話忍無可忍
X手堂?

唔係轉街渣的士咩佢
忍無可忍但名都冇
樓主你都係收皮吧啦
己sir😆
X嘉文?
跑X堂/X手堂 紀先生
正解
爆料陸續有來, 歡迎更多受害者提供資訊
名又冇 圖又冇想點先

相呢?
受害者喺相熟whatsapp group訴苦,
有人send返畀個賤人睇, 個賤人on9到喺自己page出post "貼堂",
想笑9個受害者,
之後引來唔少人喺佢個post下面屌9佢,
然後佢受唔住太多屌9佢既comment, 自己del咗個post,
以為會冇人cap圖??

想睇樣-> 賤人facebook page 傳送門: https://www.facebook.com/gikaman/
咬人, 好變態喎
咬人個鼻個so9sad
我入到黎 圖又無 名又無 呢啲爆大鑊post必要元素都無開post黎做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞