五毛峰擁而出屌立場新聞

314 回覆
850 Like 199 Dislike
講真你地有冇人做野多過david

樓主
淨係睇有冇人做嘢多個David呢下已經笑咗 定係樓主淨係識食黃店打卡未出過嚟遊行見到李國永自己一個出嚟睇報紙就覺得佢好撚勁做到你做唔到嘅嘢
推 CCTVB俾人杯葛咗成年唔順氣,尋晚終於要借住《愛·回家》單單打打 #2 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/gncDqT
求其搵28/10已經搵到啦on9仔
幾耐無留意新聞?
定係超過一個星期多啲叫無post就好耐?
如果你覺得一星期叫耐 我就終於明你呢啲on9仔點解成日話自己抗爭好耐
鍵盤抗爭一星期就當自己係長期抗爭者
屌立場,真係on99.....
叫人唔好捐錢就更加想捐!!
sls 你個association都幾夾硬黎😂
耐唔耐都係睇你點比較㗎姐
立場咪已經開始少報咗
真係好撚高要求
依加班五毛屌唔成立場
就拉埋lunch gor落水
佢報lunch gor就係死罪 就要收皮
大佬啊 lunch gor係好撚有問題
但都唔撚係立場新聞或者任何媒體要收皮嘅原因
咁易分化到唔好搞革命,返屋企玩泥沙
又係愛侵力
其實你地知唔知點解立場成日報lunch哥?
因為立場係靠上年場運動撈起
如果立場唔報有關政治既野,根本無野值得睇

未發生運動前 立場已經係垃圾,事實黎
你就係五毛囉,立場好明顯係中共隻狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞