黑店美妍坊岩浴盤 me beauty group

55 回覆
24 Like 1 Dislike
一睇就知係假膠
睇嚟佢哋想癲倒是非,其實我哋個日趕時間話俾5分鐘佢哋講package,佢哋仲拖我哋時間hard sell,點知依㗎俾人話我拖時間個陣帶唔夠錢,明明有得用eps都唔俾除非買package,我咪叫朋友禁錢,最後有位話今次大方俾我地用卡真係黑人問號。只問一開始態度唔係差,去到最後咁話人話法,正常一個人會忍到?
不過佢哋要癲倒是非我冇辦法,我開post係share 我嘅經歷,我冇必要要抹黑一間細鋪頭,我相信我冇得益
睇嚟係班呀姨喎
支持!聲討黑店!

朋友搵到俾我,以後去依啲之前真係要做好資料收集依㗎share自己經歷都唔得
幫樓主推
哦,$6000都未夠要屈埋$20000先收手
真係好嬲癲倒哂成件事,相信打去投訴都冇用
幫推
好慘個個人真係
好彩你企得硬咋
表示每次去美容院出房前一定開住手機錄音,無得輸
我本身都有小小興趣,因為$192又唔係好貴,但真係好唔鐘意佢哋個種服務態度
推到更多人知道到依㗎都仲好嬲仲係到留言話人抹黑公司,如果你哋冇嘢嘅,我會唔會咁得閒哂自己時間打一大篇野??上網睇仲要有人買左中過伏
去過旺角一間美容店
都係試下既心態
拒絕咗佢好耐最終都係畀錢買咗一個一千蚊嘅服務
係因為本身都覺得幾好?
其實我覺得如果嫌樓主同朋友嗰單賺得少
唔想佢哋用卡畀要畀手續費
咁做promote嗰時就講明
事後要人哋畀cash人哋話去撳
而家間舖就用呢件事話樓主唔肯畀錢
我就唔信樓主會唔肯畀
咁大個人入去無理由咁戇鳩唔預備找數呀嘛
爭在用乜嘢方式找啫
而家sell唔到人、畀樓主開post講
就話樓主同朋友做完唔肯找數
呢啲咁嘅舖頭真係唔敢去
btw 通常去呢啲試做
一定由入舖開始就開住錄音
錄到離開為止
同埋淨係帶cash喺身
慎防畀人㩒住嚟屈
知唔知你盜用他人ac連仔可以封你?

除非你假膠 咁你收收皮
佢講咗一句說話
畀佢HIT中咗內心嘅弱處
佢話你黎呢度都係想變靚啫
原本諗住試下九十蚊嗰啲服務就算
個陣又唔記得左禁錢,趕過去 依㗎就俾人話我冇錢埋單,明明叫左朋友去禁錢,如果我冇俾錢當初就報9啦
如果你係間野負責人唔該你反省下你哋公司做生意方式,hard sell唔係一個問題,全香港咁多間按摩店點都會有,但一定唔係你哋依種方法連最基本尊重翻客人都唔識,仲要上嚟學人癲倒是非,真係火都嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞