黑店美妍坊岩浴盤 me beauty group

55 回覆
24 Like 1 Dislike
係facebook到見到落廣告$138通淋巴,諗住平平地試下一次,一次就中伏
老實講句其實按得幾舒服仲諗住同朋友講可以再嚟喎,埋單個陣有個鄉音女人話入嚟傾幾句
個陣都心知一定sell啦,我就話趕時間下次再望,點知佢一句話趕時間唔洗聽呀?
就話用員工優惠價$192買20次抵到爛,本身想買但一聽到咁hard sell即刻唔想買,我話學生冇咁多錢。個呀鄉音呀姨: 千幾蚊都冇呀?
我話真係冇咁多錢啦學生,佢哋竟然話冇錢你今次學咩人上嚟呀?個語氣真係好厭惡
唔買又唉聲嘆氣,真係好嬲唯有同佢哋嘈,就算冇錢都係客,有錢都唔會想俾佢哋賺。

希望大家係facebook 見到依間野嘅廣告唔好幫襯呀!佢哋會幾個人圍住你逼你買,我去過好多間hard sell嘅美容院按摩店,未試過有間好似佢哋咁當客係乞兒咁嘅態度

預左可能有人屌我貪平試,但打岀嚟只係唔想有更多人上左去之後埋單有咁嘅經歷

帶有郷音逼人買嘅女人
嘩 而家hard sell重惡到咁嘅
就話用員工優惠價$192買20次抵到爛,本身想買但一聽到咁hard sell即刻唔想買,我話學生冇咁多錢。個呀鄉音呀姨: 千幾蚊都冇呀?

打少咗個0
我真係第一次做客俾人鬧到
sorry 買20次 每次$192
留名跟進
本身想去 依家唔去了
幫你推

黑店食屎
唔敢再係facebook搵了
有時唔係錢問題囉
你態度咁撚差,我係客但你俾說話我聽,我做乜要join,貼錢買難受?莊閒都唔識分?
個陣唔講以為佢哋先係客 推到更多人知 唔好中伏
收皮啦屌你老母
曲線推post
搵返黃店啦
有諗過想去 不過不了
寧願俾貴小小
最怕揀間貴既都sell,到時仲sell貴價course
起碼service 都好過依間先hard sell唔係問題,問題係佢哋個態度真係好黑人憎
好似你哋態度差先同樣對翻你地啵,我話我冇錢買千幾蚊個package 喎搞翻清楚小小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞