[ViuTV] 2230-2330 全民造星III (16) 契仔契女出場

1002 回覆
9 Like 3 Dislike
咁cloud跳舞唱歌都ok 呀,冇乜點挑剔,唔搵d野講下,冇乜鏡頭架
靚唔靚仔呢吓好主觀,但個表演好睇喎,你話佢走到幾遠唔講住,最低限度都值得入圍呀!

又或者咁, 係咪係時候我地呢d觀眾們應該喺youtube 睇左參賽者既full version表演至睇返個節目呢? 咁咪唔會被編導同旁白君影響咯
佢的確係唔錯
唔覺個表演有幾好睇/impress
佢ig po咗佢之前幫班神父表演rap
一隻字都聽唔到
今晚有35歲魔柒師未?

新鮮滾熱辣 扮電競比賽直播主播
打同講都冇你份就死埋一二邊捽碟啦

之前p個d腹肌人魚線去撚晒邊

傳銷p圖35歲魔柒師葉詠妍既威水史
呃撚左唔少on9仔follow佢J佢d支那式p圖

唱又唔得 跳又唔得 樂器又要播住扮彈 魔術又穿崩
自稱魔法歌姬

魔柒師係Ting Ho接班人
參加歌唱比賽買南亞likes
仲狡辯話因為出左旺角拉票

偷食有埋捽碟片流出傳聞係pt

全民造星搵d咁既柒頭
花姐係咪盲撚左
收得皮

Fb page: 每日關注香港魔樂傳銷師幾時紅
https://www.facebook.com/%E6%AF%8F%E6%97%A5%E9%97%9C%E6%B3%A8%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%A5%B3%E9%AD%94%E6%A8%82%E5%82%B3%E9%8A%B7%E5%B8%AB%E5%B9%BE%E6%99%82%E7%B4%85-101015035027173/
佢真人個樣

佢ig自己po架

根本支那樣

夾極都冇胸

由報名開始已經不斷出po話自己入左圍(仲抽死人水 好撚仆街)
比人係Viutv寫晒黑歷史之後除左係個po度駁下嘴
ig fb 完全唔敢提

條女真係好撚有問題
又話thisav段片唔係佢
又要人del左佢唔好再傷害佢

告白汽球原來有十年
魔柒師超越周杰倫

魔柒師葉詠妍快撚d消失啦

延伸閱讀

每日關注香港魔樂傳銷師幾時紅
https://www.facebook.com/%E6%AF%8F%E6%97%A5%E9%97%9C%E6%B3%A8%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%A5%B3%E9%AD%94%E6%A8%82%E5%82%B3%E9%8A%B7%E5%B8%AB%E5%B9%BE%E6%99%82%E7%B4%85-101015035027173/

魔柒師車頭相
https://www.facebook.com/ViuTV.hk/photos/a.1565829617005787/2626187194303352?type=3&sfns=mo

魔柒師捽碟捽到上this av
https://m.thisav.com/video/320931/著名魔術師葉詠妍-win2ie.html

兒童節目女魔術師「扮純情博上位」?入圍《全民造星3》,疑似不雅自拍影片曝光!
https://pretty.presslogic.com/article/438360/%E5%85%92%E7%AB%A5%E7%AF%80%E7%9B%AE%E5%A5%B3%E9%AD%94%E8%A1%93%E5%B8%AB-%E6%89%AE%E7%B4%94%E6%83%85%E5%8D%9A%E4%B8%8A%E4%BD%8D-%E5%85%A5%E5%9C%8D-%E5%85%A8%E6%B0%91%E9%80%A0%E6%98%9F3-%E7%96%91%E4%BC%BC%E4%B8%8D%E9%9B%85%E8%87%AA%E6%8B%8D%E5%BD%B1%E7%89%87%E6%9B%9D%E5%85%89

頂唔順佢大細眼
但身邊d frd真係好鐘意佢
但以目前其他參賽者比較,唔應該入唔到

利申覺得佢樣唔掂
好開心好多狙擊手
好過睇打手
雖然係大細眼,但個表演係幾穩
想聽花姐唱K
你唔好咁痴線啦
想問邊度可以睇返 造星1
Viutv
我身邊都有女仔fd話timo唔靚仔, ansonbean正好多
得2同3
1好似搵唔到
今次都無打手
到底阿anson bean會唔會好似上年肥豐bb咁狂出側手翻
Anson bea應該174 173? 感覺上好矮
跳舞係勁
但係樣身材各方面都攪唔撚掂
咁樣嘅話搵個dancer過嚟一樣姐
啲打手好低汁,唔同老公大戰 躝!!!!!
有架 比林婷老公癲兩句就唔出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞