[ViuTV] 2230-2330 全民造星III (16) 契仔契女出場

1002 回覆
9 Like 3 Dislike

造星Post萬眾期待嘅樂仔is back希望大家繼續表白樓主樂仔
話咁快就第三年,又到左樂仔一年一度24小時全天候開post嘅時間

老規矩啦,劇透請用深藍色細字,如有任何劇透圖片,請用四層加密

《Good Night Show 全民造星》及《全民造星Ⅱ》分別於2018年、2019年首播;第一季更誕生兩隊香港男子偶像組合 — MIRROR及ERROR。

全民造星:左起 - 陳卓賢(亞軍)、姜濤(冠軍)、楊樂文(季軍)

Mirror:

Error:

全民造星II (聽講又名傳聞造星II):左起 - ‎李祉均(季軍)、?無印象(掃地?)、張天賦(民選冠軍)

《全民造星ⅡI》將會以男女組合連場混戰
83位參賽者casting相:
https://www.facebook.com/ViuTV.hk/posts/2626215440967194

星3 Trailer
https://youtu.be/83ykt4Vv7XA

星3 主題曲
https://www.youtube.com/watch?v=L7pkBGLdbwk
bean bean加油
viu乜節目都有牙科 應該叫埋佢黎玩嘛
聽到話唱得好過tank,笑咗出聲
想問造星2 果3個去左邊
有一秒以為tank又參加 嚇死
冠軍係viu
MC疑似簽咗華納
傳聞造星呀
我都有嚇咗嚇
唔知到最後
中國舞可以推到幾多個post
張天賦同Jude合唱
可能簽華納
中國舞>班長 
推到播哂
比起鳩屌 其實你地最憎既卓韻芝講得岩
佢入左圍都唔見得會變成跳唱 反而繼續係busking既feel

咁就睇佢有冇決心改變自己做明星
佢自己唔爭氣表現唔好冇問題
但呢個係初選喎
你又知佢做唔到?
單論實力佢好過大部分入左圍同坐喺復活區嘅人啦
你下一個環節話佢fit唔到男女團的形象要foul佢我冇問題
復活區啲人由2個導演揀, 定都係由3個評判揀?
北姑呀係
導師
咁ansonbean都好穩陣啦 
我都想睇佢有冇新野比到我地睇
加上無限loop二汶搶唔到dancer
推到做ViuTV 一姐
其實好難

佢慣咗一個人
使唔使再表演過?定直接揀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞