左膠梁啟智:傳媒停直播係要保護市民安全

76 回覆
9 Like 163 Dislike
Microsoft 起碼曾經兼容Apple既Safari
Apple又會兼容Microsoft既Office

但TVB系會完全剪走有ATV藝人既片段 / 封殺用廣東話(自己母語)接受ATV採訪既歌手

美國 因為 反壟斷法 不停地進步
香港 因為 一台獨大 逐漸大一統
收皮啦共狗
支持梁啟智! 班愛侵力已經失去理智,侵侵講咩都一定啱舊年蘋果都杯葛警察例行記者會,又唔見班愛侵力出聲屌蘋果
CCTV Cut 香港新聞都係保護中國人民
中國又贏
自問唔係侵忠粉

但呢d左膠幾時收皮?
不是分分鐘
係一定會
唔識佢
佢地只係想永續抗爭
唔係想贏
照佢講法 以後好多新聞唔撚洗做live喇
現場一有聲 一有人講野阻到主持做解說
咁就好撚嚴峻喇,要cut咗佢

以後唔叫你左膠
呢啲直頭傳媒大亨啦 好撚痴線呀啲point
麻煩叫梁小姐收收皮啦!
我已經忍撚夠
呢條垃圾根本就係共產黨思維,見到社民連嗰個黃浩銘仲要贊同佢,正一食屎狗
上年啲黑驚記者會呢
其實唔止佢係咁諗,連香港一D資深傳媒人都係咁諗,仲話係編輯自主

在香港傳媒界,得豪仔有講返句公道說話: https://www.youtube.com/watch?v=TP4wxFU6L1A&t=2586s
太后今日條片標題都有講CUT LIVE太肉酸
但我冇入去睇,路線太唔同
豪仔呢個係直線抽擊,後尾去豪仔FB account睇到,原來匡智有留言俾佢https://www.facebook.com/tsang.c.ho.5
傳媒人太過保護傳媒人嘅問題
呢條撚屌,唔屌曬香港所有媒體俾班狗官直播?

狗官出嚟9up 唔會傷害市民?唔駛加解說?

條八婆話無選擇性檢控唔撚係假話?
睇波睇重播算啦咁,
講波佬講得又輕鬆d, 球迷又安全d
左膠=共產黨 仲需要懷疑嗎?
美國憲法保障言論自由 連個總統係白官講野 都夠膽停播。 傳媒破壞言論自由 已被收買
遲吓cctvb 話唔報721,831,101相關新聞, 都可以話係要保護市民梁博士會唔會覺得咁樣都無問題
有時就算唔被人收買, d 左膠仇恨上腦, 都會自動選擇去禁言
牠們只是恰巧長得像人類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞