左膠梁啟智:傳媒停直播係要保護市民安全

76 回覆
9 Like 163 Dislike
TRUMP是民選總統,不是黑警林鄭
up mud 7?
睇條弱智把撚咩
係大陸播TVB 一樣, 有D廣告播左一半直接CUT
左膠唔尊重市民知情權?
左膠膠質上腦
體制內抗爭 永續抗爭 支那應該要守規則
呢啲就係班左派所謂學者認為可以打倒支那嘅方法 根本幫兇嚟
如果係咁
香港721, 831,
全部無直播, 刪晒直播片
之後加返解說, 評述咪得
未來大方向黎 大家都係左派手段都係咁上下
體制內抗爭 永續抗爭 支那應該要守規則
呢啲就係班左派所謂學者認為可以打倒支那嘅方法 根本幫兇嚟

死症黎
咁係咪點票都唔應該報導啦咁,乜柒live資訊都未「fact checked」有爭議性

戇鳩左膠
梁kai子
通俄又唔見佢講喎
呢班仆街死要面 要靚畫面 儀態最重要
就算班左膠冇收支那錢 唔係共匪
同支那佢講規則?冇撚嘢吖嘛
傳媒係要公平公正不偏不倚地報道新聞 守護市民既知情權 保護市民關傳媒撚事?
呢條左膠KOL一向戇鳩,無follow佢好耐
如果香港有光復一日,到時班大愛左膠分分鐘會放生班黑警同政府高層
don't make stupid people famous
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞