「屠龍小隊」小隊有內鬼,當中涉及大量甲級重犯,包括三名被送中港人。

793 回覆
1667 Like 80 Dislike
source from老豆搵仔

顧家豪 (Water )二五鬼 人血 :

1. 顧家豪WATER好兄弟 (xx豪,化名X)曾經係八月初比狗咬一次,保左岀黎。當water 1001被咬完,原本已退引唔關事嘅X突然係十月中無故再被咬一次。

2. 當時育龍channel啱啱岀現,手足們要求FC,Water秘密聯絡育龍channel,APS亦公開支持育龍並聲稱已fc。不夠兩個星期,八成屠龍小隊全滅。

3. Water 聲稱同92籤有緊密聯絡,亦聲稱 92籤admin同佢有親密接觸,但係92籤岀事後,顧家豪依然係岀面風流快活。

以上三個情況發生過一次只係巧合,當一而再,再而三發生,而同依三件事有密切關係嘅WATER顧家豪都依然無事,企係岀面無狗咬過,當中只能有一個解釋,答案大家心中有數

有關於近日APS 以 爆炸案手足之名/其他還押之手足發起眾籌,當事人及其他手足已作出回應,並未有接受其他之眾籌 顧家豪先生 @energyWaterplease2 請你唔好再食人血!!!

https://t.me/hknewmagicrearchschool/54

https://t.me/hknewmagicrearchschool/39
留名
Push
仲有唔少人因為屠龍出事而出事
認真咩咁易就出賣手足學咩人革命
突然間成隊都比人拉到都估到有
唉,我都唔識比反應

做英雄,但當自己做到比人拉咗嘅時候
願唔願意犧牲自己保全家呢..

想問下係咪判晒 坐好耐?
source from老豆搵仔

顧家豪 (Water )二五鬼 人血 :

1. 顧家豪WATER好兄弟 (xx豪,化名X)曾經係八月初比狗咬一次,保左岀黎。當water 1001被咬完,原本已退引唔關事嘅X突然係十月中無故再被咬一次。

2. 當時育龍channel啱啱岀現,手足們要求FC,Water秘密聯絡育龍channel,APS亦公開支持育龍並聲稱已fc。不夠兩個星期,八成屠龍小隊全滅。

3. Water 聲稱同92籤有緊密聯絡,亦聲稱 92籤admin同佢有親密接觸,但係92籤岀事後,顧家豪依然係岀面風流快活。

以上三個情況發生過一次只係巧合,當一而再,再而三發生,而同依三件事有密切關係嘅WATER顧家豪都依然無事,企係岀面無狗咬過,當中只能有一個解釋,答案大家心中有數
比人嚴刑逼供 唔係個個頂得順
Tui
lm

但保持距離
佢真係好撚狗
最驚有人唔知
Agree 所言甚是
Lm
即係啲槍唔係屈?
Lm

你睇返內容好多都係斷正 判嘅話都有排坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞