「屠龍小隊」小隊有內鬼,當中涉及大量甲級重犯,包括三名被送中港人。

793 回覆
1667 Like 80 Dislike
Yes Sir, Thank you Sir
大班人都要捉
成班都有危險
軍人?
有啲學生黎咋
Know your place! 入得咁嘅組織,就要有保護組織嘅意志。
唔知自己做緊乜嘅,就唔好入做嘢嘅地方,嗰度唔係玩玩下嘅地方!最多係叫做玩命嘅地方
絕對唔接受幫叛徒辯解
點解唔試鐘呢
乜撚野組織
你知坐係入面啲人受到咩對待?
你覺得斷手斷腳出黎係自己跌親?
軍人都環受過專業訓練
利申:覺得內鬼唔可以原諒
點解要賣隊友
見到呢單野仲Sad過侵侵輸
你個p牌仔又哂左個ac
當然知道。依個係被captured嘅後果,此係另話。
但係要記住,揸得槍嘅,就係武裝組織。即係軍隊。軍隊入面嘅人,就係軍人。做軍人,唔係玩role play。就算你當係roleplay,對家都唔會當你roleplay,係認真對你。所以係會流血,係會死。就係因為咁,被capture,就要記住唔好累埋街坊。
「軍人」唔只係職業,更係一種心態,mentality。
同你講都哂鳩氣
你以為佢地打緊call of duty?
所有野都咁理想化
無guarantee opsec嘅堅持,就不如唔好做。唔係理想化,係現實。現實就係,你作為一個隊友所做嘅決定,係會直接影響自己條team,同埋做緊嘅嘢嘅成敗。
大家叫做交流下,唔洗講兩句就話曬鳩氣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞