「奇異選票」作廢!川普支持者怒持槍 包圍亞利桑那計票所

147 回覆
420 Like 7 Dislike
呢個係支那最想見到嘅結局。

同時係最差嘅結局
我見單官司係話某選民因為墨透紙scan唔到,她要求一張新選票但被拒絕,所以她要求所有sharpie voter都可以修正張票
討回公道
ballot sent我估係指政府寄出了選票?看日子應該唔係他投票?
Person in GOP佔大多數
DEM既一早mail in咗
呢度既sent大概係指郵局chop印日期
received係對方收到日期
通常對方寄野唔會mark日期 因為係一批批咁sent
大量選民都用左sharpie
即係全部void哂
咁又唔係,支筆唔一定透墨的嘛
如果個死人無投到的話其實唔係真問題。上面個紀錄應該見唔到有無投?
東方平均壽命長過西方都好少過百
網站係假可能性大d
有埋前例 仲信官方唔係故意做馬既
AZ 可以 open carry ,唔係講笑
mail vote 呀,你
左膠睇唔到
House of cards
明明就蚑傻閪五毛式FC
差小小就蚑蟈式FC 差引用一大段廢話 撚係有嘢有句 點知全撚部廢話
戴頭盔先利申唔熟美國人點睇中共

香港、台灣人就話反中共啫,美國人會唔會覺得:無端白事做咩拉埋中國嚟講 咁架?

加上侵侵形象咁差同埋啲媒體搞針對,就算真係咁講啲人都可能聽唔入耳跟住又spin去話佢乜都推卸責任
睇返內發現真係仲肉酸過香港
剔完發現支筆漏墨想拎新票都唔撚俾
我地cup歪咗都可以換啦最多之後先靜靜雞話你張票唔得你都冇得追究

今次真係做得太肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞