「奇異選票」作廢!川普支持者怒持槍 包圍亞利桑那計票所

147 回覆
420 Like 7 Dislike
有冇英文source?
放工未
有槍真好
Light those bastards up
其實嗰位巴打都算好聲好氣嘅
大家唔使咁激動

至少佢唔係你呢三個point嘅仆街
official:六四無死人
我okay架 因為真係有真心登粉 香港人好多住加紐

對事唔對人 我接受唔到敗登做總統 太多貪腐證據
Scan到咪計囉,依家一次scan唔到直接掉落廢要箱連第二次都唔試

計埋陰間D拜登FANS應該有幾十萬人到場
拜登rally主力係拉陰間票等自己一陣落到去會好過D
你肯定d
唔好 好似 好似
信唔信你好
你自己都唔信自己
嗰條友真係登粉嚟
美國啲選舉漏洞多到顛
做假票真係輕輕鬆鬆
咁又唔係
還掂侵侵都贏唔到
中國就要取代美國領導世界
中共目的已達,就係要美國亂

由武漢肺炎,到BLM,選前爆料,媒體禁聲,選舉舞弊,郵寄選票。

陰謀論咁諗,如果一連串唔係偶然,係有計劃嘅事,目的就係要美國亂,全部精力搞內政,外交全停頓。

沙士係一個小規模實驗,實驗一個高傳染病爆發令經濟同社會嘅變化作出預測。

所以中共一定預測到歐美爆發武漢肺炎嘅後果,美國經濟停頓,經濟差社會亂,再係後面煽風點火BLM。中共做晒兩邊人不斷搞分化。以交叉控股方式去操控,只要控制小量政要,投行,科技高層,就可玩到好大,控制半個美國。

再玩下郵寄選票,咁容易做假,假銀紙難做啲定假選票難做啲,動員國家力量去做假,再有各政要配合。但中共當然唔可以純粹成全民主黨,一定會流出大量破綻,有咁醜惡得咁醜惡,相方先會嘈得勁。

如果有明顯證據顯示有做假嘅地方,相方唔認輸,互相指責,變隨時打內戰。

以上嘅模式只要睇過下共匪黨史,模式都係好似,但咁大規模應該係第一次。

馬克思論述其中一點就係conflict論,毛澤東或列寧都係高舉搞群眾運動鬥鳩人。
佢有本名冊有你寫嘅所屬黨,所以我帶左支筆去
巴打醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞