拜登未上位已推翻氣候協定 人權法案遲早玩完 大家準備好全面奶共未

122 回覆
219 Like 20 Dislike
咪回佢啦
低端人口去到美國都係低端人口
正如狗口又點會生到象牙
推翻推翻氣候協定
其實你咁做真係好核突
喺美國笑香港人乜都唔識?真係好高尚好叻喎你 威啦
型撚到
民主黨人好似唔少都係咁
覺得自己聰明學識多 你哋全部都係On9 冇資格評論
佢根本完全唔明香港人擔心啲咩 自己一安全就離曬地咁

笑仲受緊苦嘅人有乜咁威?民主黨都有份搞到美國越嚟越分化
禾艾中角
艾中角師
其實今次武肺已經燒到美國損手爛腳,呢啲人仲懵剩剩,以為自己有得投好撚型,仲疑似為左同連登仔鬥氣投拜登,成個小學雞咁

利申:有加藉,唔使話我好酸
明明奧巴馬嗰陣有為佔中發聲,仲比要Trump
屌佢話佢管好美國先唔好理香港
巴打好型
個個post都見到你咁撚得閒
加藉師
會唔會要日本嘔返釣魚台出黎?
哇操 厲害了我的國 我國統一全球不是夢
香港人先知先覺
連登仔:FAKE NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
會員編號:#75232
會員註冊日期:2017/1/12
入 LIST 原因:自貼票投拜登,又狗眼看人低,恥笑無票投嘅撐侵港人;此人曾自爆是靠親友參軍而獲得美籍。

https://bit.ly/lihkg_on9_list

上述資料更新日期:2020/11/5
P.S. 呢個唔係五毛 LIST,係戇鳩 LIST,可以畀大家認識到比較特別嘅會員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞