拜登未上位已推翻氣候協定 人權法案遲早玩完 大家準備好全面奶共未

122 回覆
219 Like 20 Dislike
唔好繼續回覆條友,你愈理佢d中二病佢愈high,無意義既留言嚟
嘴炮?你支那人?
有票先可以討論啊?估唔到2020年仲有呢啲盲毛
你身邊冇朋友咩?做咩要上連登開咁多廢po博存在感
唔知佢有咩咁high
好似弱智仔
社會主義鐵拳只會遲到,唔會缺席
明明左翼先會關心世界
望下歐洲
係得美國左膠先係咁話侵逼害中国
專心啲諗下我地有咩可以做到算啦,理佢做乜,依d無聊人擺明係嚟侮辱同奚落佢口中冇票既香港人
你就支那人喇中国公民

我上嚟就係睇下你班怨婦點樣鳩叫
笑死
條nigga八婆咁鐘意共產黨
隨時學習種取消埋選舉 永續總統
以後唔使投
美國港燦好多都係咁, 識好多人去左美國之後就狗眼看人低
佢唔介意有冇社會主義鐵拳,佢只係想話你地班香港可憐蟲聽佢係美國公民巧威威,你地慢慢入集中營la Bye
所以點解要make stupid people famous
果條友擺明係賤人,搵人曬下優越感,你地又要應佢
其實你地都係抵死,囉嚟俾人笑
Trump做過嘅全部推翻 然後還原基本步 回歸奧巴馬政府時期
人權法要求國務院每年檢視香港人權問題有冇改善
拜登一句話香港人權好好就收得皮
同埋呢條法案過幾年就失效
張紙自己印都得啦
我剩係嚟笑柒盲撐當奴侵但係又無得投票嘅怨婦
嘩屌,你唔撚好話其實我住嗎喺大陸?
或者洗大餅
總之係做啲冇尊嚴既工
仲有玩幻幻冇問題死阻膠
件老嘢話重返世衛做中國條𡃁添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞