[窮撚]想學人買床褥,3000内有咩選擇

146 回覆
8 Like 3 Dislike
我都買左兩張六千頭既, 用左三年仲ok wor
席夢思呢排做緊特價,4尺x6尺由14xxx減到9千幾,4來半x6尺由16xxx減到11xxx,去馬啦
4.5吋有冇人有好推介
4.5吋或者以
搵左好耐都搵唔到張好訓
4.5吋有冇人有好推介
4.5吋或者以
搵左好耐都搵唔到張好訓
買張床買到有depressed
有冇人可以幫到我
香港家居
8吋四呎床槈2200,佢Facebook 好多正評
不過應該冇現貨要訂
尋日係太子都有試過下 面果層棉都係唔岩feel 中意下面偏挺身 層棉好軟好包咁
泡膠/乳膠床褥
一般二千內
咁都要堅持冇比人呃
你咪俾消委會呃咗囉

同埋佢個whatsapp 覆我個CS 9成係後生,對答都小黃
我呢d死窮撚點會買得起emma呢d牌子
加上我果陣係搵彈簧床褥 所以果陣諗都冇諗過emma
napnice有冇試過 4.5吋又真係難搵少少嘅
我用左11年,入手果時2500左右,真係幾好訓
訓ikea 幾好 無咩問題喎 我用緊張四尺彈弓個陣買1999
愛皇健幾好啊
老母嗰張用左10幾年都仲好好瞓
嗰陣買左6千幾 相當於依家萬二三啦
想知有無人訓sealy
窮撚po你提sealy希望有人答到你
cottex 點睇?
諗緊佢塔斯曼尼亞,我高架床用,睇中佢係獨立彈簧都係得4吋厚,賣$24xx左右
試過雅蘭最貴個款supreme delux, 唔錯
上年買床褥之前差唔多咩大牌子都試晒, sealy係最軟最舒服, 不過太軟承托差少少, 訓得耐怕腰痛, 同埋大床(queen or king size)訓耐左會起山仔, 所以最後冇簡, 但係再下次買床褥應該會試下佢, 人一世物一世, 訓到幾年貨仔都好丫
5年前買左張七,八千蚊既EMMAS, 到宜家都冇問題喎
想問SKYLER好唔好?? 之前係金美夢買咗張床褥唔夠半年又凹撚哂訓到腰痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞