蔣介石 (醬囝) 為打擊不法賣淫集團 深入敵陣 至今生死未卜

203 回覆
36 Like 4 Dislike
大江東去,浪淘盡,千古風流人物。

臣Zeit言:蔣帝創業未半,而性病崩殂。今連登三分,CC 波台
疲弊,此誠危急存亡之秋也。
咁叫雞又冇乜野姐
不過條撚頭咁自戀, 應該係叫雞以為自己情聖媾緊女個類柒麻甩來

同過34F女仔拍拖,你問我答.
https://lihkg.com/thread/39219/page/1?ref=web

吊那星咁快手

沉船

叫完雞扮拍左拖
屌你老母痴撚線

《事天自安箴》:
存心養性,寓理帥氣。盡性知命,物我一體。
不憂不懼,樂道順天。無聲無臭,于穆不己。
香b俾警察掃場關唔關佢事?

肯撚定係佢去左灣仔警局同反黑組講啦
d雞蟲多得佢唔少
蔣囝洗唔洗食宵夜?最近食開有間宵夜好正,幫你叫埋外賣好無

去富士山食?

d雞蟲多得佢唔少

34F女仔同佢講分手發爛報警

d雞蟲多得佢唔少

明顯係性工作者
巴打好落力
文員仔挑選那位
尚記得當晚那大陸人全身都那樣精細
我甚英偉 餘力不遺
床畔那位服務員可愛艷麗
上次我到了怎麼不選那位
如神一般軀體
有太多衣服最後亦全除低等快樂洗禮
努力堆砌 無用拘泥
其實叫雞都好過撩撩女仔
用溝女花費
付一千小費太抵
文員仔挑選那位
尚記得當晚那大陸人全身都那樣精細
我甚英偉 餘力不遺
床畔那位服務員可愛艷麗
上次我到了怎麼不選那位
如神一般軀體
有太多衣服最後亦全除低等快樂洗禮
努力堆砌 無用拘泥
其實叫雞都好過撩撩女仔
用溝女花費
付一千小費太抵

其實真。蔣介石真係叫雞叫到有性病仲生唔到仔的

d雞蟲多得佢唔少

明顯係性工作者

同過34F性工作者拍拖,你問我答.

手足唔好理戇仔住
一齊去挽留袁生
其實真。蔣介石真係叫雞叫到有性病仲生唔到仔的

蔣介石經福建到香港時,曾在日記曾寫道﹕「香港乃花花世界,余能經受考驗,就看今天!」結果蔣當天晚上去了妓院,他在日記中說,「我的毛病就是好色也!」蔣就連在街上見到美女也心動,日記說「見艷心動,記大過一次」。

手足唔好理戇仔住
一齊去挽留袁生

袁生消失潛左水
袁生D粉俠傳係漫畫人度有32萬views, 評分係6分
見艷心動,記大過一次

d雞蟲多得佢唔少

明顯係性工作者

同過34F性工作者拍拖 交易, 仲沉撚埋船,你問我答.

[img]http://canvas.grolsch.com/sites/default/files/news/images/oh3joz.gif[g]
你有冇證據證明蔣囝叫雞呀
你唔比佢只你轉貼咋
證據呢 證據呢 證據呢 證據呢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞