[LOL] 英雄聯盟S10比賽討論區 (646)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
咁又好過隻垃圾knight同牙膠好多嘅
係打得唔錯嘅
有bin sofm 吸引晒注意力
會相對易打啲
講緊冠軍隊友
s3 s5 s6
呢三季嚟計s6的確係最廢嗰班
嗰年打rox ssg全靠廢老舉重
唔拎黑人?
d支那仔一輸就縮返老母個閪度
人地結左婚了 新郎不是faker
佢完全唔勁 打TES吹奏飛雷神個下 the shy話咁撚肥做唔到先難 關鍵時刻成撚日choke/淆底 是旦換隻中路SN都勁幾倍
佢係閃得柒但call呢波巴龍嘅仲柒
lol都係中資 大家睇=比資源中共逼害手足 學咩人上連登 躝番香討啦屌
笑死
我都想知 邊場好遺憾?
人地中國人一比人鬧就講要平等架啦
我地肥可
叉燒係咪怕撚左虫虫
直接搶隻SUP比佢玩算
我屌9支那隊FANS 又係唔係言論自由呀
唔通我香港人又唔可以屌97你呀 係咪要支持你支持SN呀
對面又冇燼用
你有你講
我有我屌
不過我唔會del你留言 你放心
唔似支那豬果班
s6 faker直頭舉撚埋個地球
bang比uzi打到隻狗咁
你越南人,關你咩事?
https://www.youtube.com/watch?v=nLSLPQrpVM0&feature=youtu.be&ab_channel=FongTerry

真係好撚嬲,最後仲要比人捉輸埋GAME
LOL世界賽 蛇蛇好撚廢 唔知道牛既W可以頂遠D?
duke點會唔carry
未去skt之後係lck一陣黎 fighter同tank都玩得 carry緊隊垃圾najin
係去左skt 比人孤立左先成個dyrus咁
鏡爪 女POPO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞