[LOL] 英雄聯盟S10比賽討論區 (646)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
下年版本 好似JG 大削 BUFF AD位
鬼hard carry ad其實未必差
認同,重有第2場DWG2人格硬 想拖人拎龍,然後死晒,支援個D衝入去想執頭又死晒

呢下都係
唔好咁快秒殺好冇
洗澡狗
換UZI你要問DWG有冇機
中間有一波SN翻身咪又係靠隻牛繞背
不過dwg眼位做得好 想屌屁股都唔係咁輕易
MARIN而家都結埋婚
時間真快
咪係個企位可以flank得好靚
其實我覺得係angel太撚廢 無啦啦開大又秒唔到graves 之後pit入面場團戰金身完其實可以博命打埋佢 佢即刻走佬 是旦一個位柒少陣都羸左
個巴龍call冇問題,好似係劣鳩無啦啦換左exhaust冇TP
uzi會鳩衝 之後死咗
睇成個worlds都覺得係swordart + sofm去造就其他線
其他人個人技術好把握到advantage贏落去, SN點輸都好難屌佢兩個啦
angel真係等運到, 殺到人or拖後期出哂裝先會有作用 更加唔好講隻ad
SN仲有冇大招
應該差唔多開哂
開左慎,獅子
睇下上路點
S2 The Cry
nuguri有tp又唔同講法 重點係佢喺下路
換UZI隻EZ死左10次8次啦
應該話雖然係SNOWBALL PATCH但唔係15分鍾領先個隊訓係度都嬴
落後個隊唔係慢死自殺咩都唔做
如果呢到冇言論自由一言堂
D撐支留言就比人del左啦

你咪試下去貼吧/微博打句「支那狗」,睇下你個留言同ac幾快比人ban囉

弱撚智,知言論自由係咩未
言論自由就係你係連登撐支那都唔會比人消失
呢個要pin
閃電狼有咩遺憾幾年前有SKT
其實都冇話個CALL錯
殺1個開巴龍好常見
尤其55波好難俾你殺幾個安全咁開
好似最尾個團戰,一樣5V4開,其實都係危危地
不過好彩冇俾人秒+kennen大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞