馮天蔓 仲會每天send淫照上ig

1001 回覆
461 Like 51 Dislike
其實佢post完張相跟手加句準備係av界出道就搞L掂
Bye
樓上rip
好很正
擺到明就係佢本人
個po都有人問佢係咪ftm本人,得呢個account幫ftm講嘢
又針對natjoyce,又爆ftm條仔同natjoyce嘅嘢,唔係ftm本人仲會有邊個知咁多 又肯幫ftm出聲
見到有巴打話佢以前派帽 佢啲ex今次無落井下石都算係咁
玩針對之餘仲要作嘢出嚟真係好賤
其實係人都知當年natjoyce同條仔一齊根本冇得去任何events因為條仔勁control freak
不過叫唔叫報應呢,話佢俾人影晒相點知最後係自己張裸照傳到上埋娛樂新聞
又話natjoyce用粗口鬧人老母
你估人哋好似你咁冇家教咩
你覺得呢
一上過連登就永久存檔
嬲屌專家藍絲狗嚟
唔洗再理條on9
連登點只男人仇女根本連啲女人都仇女
刪鬼刪馬咩成年人自爆裸照 你話你係slut未成年就啲人貼幾多就刪幾多啫
或者睇開啲 人人呀個個女仔都有Lin頭
唔比人睇都睇左 睇開啲
唔好成日喺ig嘈 好似受害者咁
公道d咁講, 以佢咁黑皮膚黎講粒lin都算幾靚,對波個形都唔差。 睇下幾多賓姐粒lin幾撚黑
唔好唔記得佢較左effect
唔係公眾看臺嚟㗎
佢住土瓜灣私樓 唔係公屋
不過呢個真係公眾看台
見到張凳都好肯定唔會係vip專屬房
根本公眾看台黎
Lm
馬會廂房好似冇櫈,純粹係一個看台俾馬主睇吓影吓相
馬場vip room有玻璃牆隔住 入面係餐廳 張凳都舒服啲唔會係呢種運動場凳啦
佢着到咁靚坐呢啲凳打卡笑死
本身睇馬都係紳士活動 喺外國啲馬場任何人入去睇馬都著到靚一靚 有啲有dress code添 其實著到靚一靚去影相無乜問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞