馮天蔓 仲會每天send淫照上ig

1001 回覆
461 Like 51 Dislike
ftm恩客
咁多人屌林鄭老母會唔會話我地抹黑佢
佢個人閪自然多人鬧多人爆佢料
點解最近咁多單流出得佢無人幫口講說話?
睇完佢ig個回應更加明點解佢個人咁閪
因為你地酸
你係絲打?係咪唔抵得人地上到位先
佢覺得自己高高在上就目中無人,得罪過好多人,
做過好多傷害人嘅事,佢永遠淨係識扮受害者
只要問識馮天蔓本人嘅人就會聽到唔少關於佢嘅事,咁多人都唔鐘意佢絕對唔會係冇原因!馮天蔓身邊d朋友真係要小心d !

仲有唔明點解佢要del留言
其實大家見到佢淨係留返d對佢有利嘅留言,都會估到佢一定係唔敢俾人知佢做過嘅事,所以先要del
呢件事已經上晒新聞,唔信佢竟然可以一個負面留言都冇。
點解唔好似佢同條仔嘅合照咁,熄咗個留言佢。佢而家俾人留言,但係del鬧佢嘅留言,其實佢係咪想維持佢係受害者嘅形象?
就係接觸過佢本人同同學就知佢幾撚cheap
做雞其實好common, 好似出晒名既venus咁咪算
但佢扮撚晒無辜,講到全世界屈佢咁
咩叫未想過要同人分享的照片?
由開ig到post出黎中間幾多步驟
好撚心啦ftm, 你賤撚過雞呀依加
同埋好人好者點會影呢啲相
定其實而家個個女人都有影
好似係
佢唔係出名同好多人扑咩
推一推
雞一隻
呢個都聽過
依家仲public緊
馬場啲阿伯笑撚左
提下佢玻璃門後面有叉雞飯買
講到學生咁虛榮
其實如何個人本身無錢你咩完個chanel 人地都唔會覺得你有錢啦
佢係咪公屋?
通常呢啲成日扮錢 但好mk 行為都係
呢個係咩區?
有機呀
幾廿萬一個月 我都想做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞