HKCC 2020-2021 討論區[14] 光復香港, 時代革命之Jack Chow世界上最完美嘅男人

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我諗佢有計participation 分
唔係話冇答問題就當你冇上過堂咩?
比咗15min extra time去交mt我就唔信lag足15分鐘啦 個15分鐘用咗去邊自己知啦
拎嚟繼續做mt咪犧牲咗submission 嘅時間好合理啫 咁大個人time management 都唔識?
自己交遲咗就屌鳩個lecturer即使比多幾多submission 時間 會遲個班咪又係一樣會遲

仲有話咩對個mon做個幾兩個鐘眼都盲個班 你打吓機睇吓戲碌吓電話都唔只個幾兩個鐘啦 咁都可以比到藉口自己

但無可否認mt真係唔撚夠時間做
爆size咪搵online pdf compressor
真 升到上U 有啲科test都要開cam考
同意
保險起見我早咗10分鐘scan
但仲有幾題未做
有啲科遲幾秒都唔扣分好唔公平
嗰10分鐘我可以做多一題
咁一早知遲少少唔扣分我都做多8 9分鐘
其實已經出哂guidelines教點樣用手機scan 轉做pdf同點樣resize 跟住嚟做一定搞得掂 除非佢拎埋submission 既extra time嚟做卷
真係唔識咪考之前試幾次先囉
記得有個人長期話電腦無得開mic 咁佢咪仆街
係啊
佢會覺得你點解唔用電話
不過講真scan完先發覺有野改都唔知改唔改好
要改就好麻煩
我都同意遲交可能真係個人問題
咁學校set 到題目咁多要人限時做
題題case 啲字都咁長唔夠時間做係學校問題啦?
學校為咗唔想比人對到答案/請槍而set到咁
對其他無請槍無對答案嘅同學好咩
根本做唔切+無時間check 卷

但做完已經冇時間check卷
新post可唔可以留返「大家都愛jack chow」
我唔開
推嚟伏人
我開囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞