HKCC 2020-2021 討論區[14] 光復香港, 時代革命之Jack Chow世界上最完美嘅男人

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想問下遲左59秒點 5知點解一直scan 5到同個pdf 大過20mb 已經用左差5多20分鐘黎搞都scan 5到 利申電腦白痴
最緊要我A+,yr1唔係我對手
多數都冇㗎啦,email佢講,睇佢好唔好人
1.Scan 咪喺電話裝個office lens,搞完upload上你想要嘅位或都send翻畀部電腦,我多數send翻畀電腦,download去桌面,電話個file system好閪
2.電腦或電話開翻file,改名
用office lens 或者其他pdf嘅file,多數唔會爆size
爆size就係用咗相
3.開moodle,交
第8課要你教我了
thx希望5好再take home exam壓力大過考dse
上ig睇仲有人話好多規矩好麻煩搞到遲交
真心咩
我做完仲有半個鐘慢慢scan
佢話要跟學生證no 做題目好麻煩
又要手寫+file 名要跟足

咁都叫麻煩不如quit cc啦
咁勁,求教
應該智障黎讀番能仁書院算啦
Iphone去notes到直接scan然後airdrop變番pdf直接交都唔識
屍屍幾時肯出sem2 dean list 屌你老母
佢算係咁啦喎
個半鐘做5題
咁都唔夠時間
其他數科都係咁啦
Jodie都出哂guideline教你scan 點樣resize同upload
真係唔識咪考之前試幾次先囉
可能真係要費時浪費老豆老母錢 呢次已經早左成20分鐘黎搞個submit因為我知自己5熟呢d野但最後都係衰左
睇個樣應該都係on9仔嚟
唔好咁話人啦
多個人塾底唔好咩
20分鍾都搞唔點 諗起sem2 FA final exam份野我最後2分鍾前改完然後 1分鍾scan + submit 你有無考慮真係讀番能仁書院發展下自己潛能?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞