Virtual Youtubers討論區(169)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
點睇都係好事wo ching
自首 我係#72樓 其實我真係9up
鬼有人肯take risk咩
咁就咪撚再推啦
神父個閪名出名臭 同埋打字格式永遠用波台狗假膠格式
所以我從來無幫過神父口
我只不過睇唔過眼d人懶高質屌人 本身po就得一個 咩人都包晒入去 又無版規 版主
呢個係連登個個網頁既限制 唔撚好係到話乜鳩d會員垃圾
你唔鐘意人9up就無視/block quote你覺得係認真討論個d會員
最撚垃圾就個個咩peko 比人捉到正 自己都有9up 係到屌人低質
聽朝好早
你覺得#72係9up 咁我無野好講此po已完
你要好似我咁唔怕柒
係Haato
因為呢度D人1秒之前都仲係正常
Hi 傳心師 #72自己出左黎
出左黎咪姐係佢澄清 請問有咩問題
sweet到
Respect
As you fish
我以為得我係咁
呢個post真係差唔多每一秒都係到嘈
風氣有冇咁差
自己係fgo post離撚晒題推介完v 依家係v討論區到屌鳩fgo手足離題唔討論 人地9up下就屈人釣魚
連台主都未撚屌過d人係fgo post離題 同埋無唔比人講fgo壞話
跟住七海就係到扮版主 你係有料就ban撚左我 on9
我見佢係咁追撚住神父咬
明明靜完一排又有其他人引戰又入神父數
神父個閪名出名臭 同埋打字格式永遠用波台狗假膠格式
所以我從來無幫過神父口
我只不過睇唔過眼d人懶高質屌人 本身po就得一個 咩人都包晒入去 又無版規 版主
呢個係連登個個網頁既限制 唔撚好係到話乜鳩d會員垃圾
你唔鐘意人9up就無視/block quote你覺得係認真討論個d會員
最撚垃圾就個個咩peko 比人捉到正 自己都有9up 係到屌人低質
咁咪即係你傳緊心囉 做乜又做埋啲小粉紅先做既野
MIKO段片似陷阱屋喎
你係咪都話人9up 釣魚 ,呢d唔係離題野係乜 你不嬲要人認真討論
追post完都唔明條友為乜上黎嘈
你不如block柒咗佢啦無謂晒時間係佢到
Virtual Youtubers討論區 (九成時間唔係討論Vtubers)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞