Virtual Youtubers討論區(169)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
LMある
https://youtu.be/AiVtOn1bqB4

配信中 請都支持下世怜音
Lm
桐生會ganggang
Lm
但係宜家有特定情況個slow mode 會唔work
呢個先麻煩
唔係只係set左一秒先係咁?1分鐘 slow mode ge 話應該炸唔到?
race condition TOCTOU
即係個message send 得太快計唔切啦,但1秒炸100個 request同1分鐘炸100個request都炸好遠

係啊 所以你見到D人洗到多過一句野 就係佢同1秒send左一大堆request出黎 你自己搵個chatroom試就明 你睇返佢地NGA對話有提到一樣野就係個interval set得細可以bypass到slow mode
諗住sell下畫力
不過畫得都係同佢frd 佢都應該會開心
希望大家有共識,某個人合作期被禁口唔講得就算。
合作完都仲封口唔該真係搬去B站算我會好希望
有冇人解釋下ホロ嗰勢依家點
訓咗冇睇
所以係interval set得太細個backend checking唔work,要人肉mod搞至少要v set 番大interval先,btw咁講其實未必係bug佢design可能係咁,尤其佢一定行cluster,如果要做resource lock應該食多好多資源youtube未必肯搞
健屋完live我都差唔多訓了
淨低兩個一個有排玩
https://www.youtube.com/watch?v=9NaIBxOqoxQ
一個睇人玩
https://www.youtube.com/watch?v=F7DIH581eyg
distribution system個堆萬年問題
你slow mode較幾耐都冇用 都係會有一堆request因為bypass到 所以先話用左nightbot應該可以處理呢個問題 因為到時就係client side到收message一個個去睇有冇問題
咁都好嘅 好啲人接觸到多啲V 多啲交流

中國又嬴 人地唔止有十字架而家有埋約櫃
求教主出黎主持大局
自從放監之後到依家完全feel到coco條路好難行
有時都會睇到拿住拿住
唯一正面野就係個3D好撚搞笑好好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞