[I/A]Romancing Saga Re:universe 浪漫傳說 (11)他媽的抽入坑等兩周年

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
好似3回合
所以最盡疊三次
thanks , 即是出咗3次就可以停
第四回合時第一回合的唱歌效果會消失,所以如果想效果好既話要keep 住唱,
最多停1回合。

估唔到2020 仲有機會用鳳舞天坦陣
輕易過左
130後miss 既情況開始嚴重,
141關直情用技打人都好易miss 。

想知日練夜練果班架仔過唔過到晒150
睇wiki 佢地過左150了
我仲未開始打,不過179送野好痴線

唔係最高150層咋咩?
好似係無限,你預咗你打唔到上去
呢個陣真係靠磨磨到2046
準備改返176-179獎勵
可能以為無人打到咁高,試完無改獎勵
會補償500石
20寶珠徽章
15螺旋票3
20赤寶石
50萬寶珠徽章
以後唔洗打裡道場lu
Albert 已經SSS
當初全世界走漏眼的角色, gamerch 班人都fake 左唔少人無認真睇隻角性能

我都好後悔,抽到2046
新手想問Albert係邊隻
當時提都無睇,前幾日睇日評WTF
我中左4次4.0 都未中王者之劍呀
https://gamerch.com/saga-reuniverse/entry/177301
Albert 3.0 開場12BP ,可以有SSS 技打人,
或者繼招王者之劍可以3 turn 出王者之劍, 玩即死 (要敵人死絕抗性0先得)
隻角智力高先易即死

https://gamerch.com/saga-reuniverse/entry/127858
王者之劍....

兩者白金池都可以抽到. 1.0版本係坦角,(密林可換)
上面好多人都用佢風舞天陣坦過100 層

因為敵人有愈來愈厚血的走勢.所以即死流變得有優勢
新手你當其中一個抽白金池目標, 因為一定要50LV 同突爆先玩得即死流
明白 唔該巴打
岩岩先清完第一章hard 已經好難打
見人3T好爽但有排都未到我
有無邊幾關推薦刷白值
練死火龍藍龍聖王joe 同eren

3T 2帶3
係咪帶一隻精神減衰已經夠用
另外想問下想練王者之劍招技打邊關好
813 3手 1帶4
8 2 3 係
王者之劍 個rank應該唔影響氣絕機率我估
今晚番去試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞