[I/A]Romancing Saga Re:universe 浪漫傳說 (11)他媽的抽入坑等兩周年

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
佢重要係揾返山崎將義拍個廣告
聖王1.0 Pool隻聖王法師幾好用

先制全體技
有冇人知邊到有先制技list睇
但佢被動三招都係防守?夠唔夠力
之前睇評價都話佢無乜力不過始終係先制都想要,同埋同pool隻カタリナ都唔錯,但其他都有就廢事追
明明兩條龍素早得23x 玄龍 26x,但成日都係比兩條龍起手先(用緊白免陣),唔通招式有補正?差咁遠?

我暫時刷8-1-3 , 佢夠力秒第3 RD
等抽埋Joe 1.0就試試刷8-2-3

隻カタリナ我都好想要,招技3特效好正
カタリナ我見評價得A+其實佢勁吾勁
決戰島火龍自殘唔扣分
隻冰雪劍迦特一出果時好勁,
佢係第一隻被動技係有追加攻擊既角色,
同埋佢冰+斬相對使用比較廣泛,
但佢最大既缺點係缺乏全體技。
所以評價為A+ 係合理,佢唔算弱,只係唔係TOP果批。
打boss好用
問題係高難度既BOSS 其實 聖王、魔龍公、白花、綠毛 已佔有一席位,
除非隻BOSS怕冰/斬,否則好難有位俾佢
我自己覺得招式係有補正,但好似無日本人Test 過
斬冷屬有時打龍蝦島會有用

隻王者之劍中咗3,4次 今次終於中到4.0
琴日中埋新巴巴拉
想問呢隻係邊個pool抽到 想要
白金角色
佢送嘅卷都有機抽到
行動速度 = 素早さ * 陣形の補正 * 乱数 + 技の補正
素早さ = ((表示素早さ +(キャラ素早さ*陣形効果))
乱数:2.00〜3.00
陣形の補正:虎穴陣は-25[%]なので0.75で計算

A素早さ要係B的1.5倍,A先會有100%先手

玄龍招氷炎炸裂弾 行動速度-40
-40咁多咁唔怪之得啦
請問-40 係邊度見到的? thx
玩咗咁耐都唔知邊度check 補正值
應該係你link account 個陣揀
你試下再link過去facebook
返去試下先 唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞