中大討論區第十回之廢青 / intern / grad job

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
定cook巴打tran左mae

我覺得MAE係工學院最好搵個科
trans過嚟無壞

好搵條毛 搵成幾十份工先得間細supplier offer
利申唔過三

Ching 你同自爆無分別

咁cu又難入contractor consultant client, 應該都幾多人做supplier

trans過嚟無壞

同意

俾個5我

天真既我曾經以為mae 真係學ironman 類似既野

我以為砌機械人
諗住入咗大學砌多啦A夢

有夢想係好事

trans過嚟無壞

同意

俾個5我

天真既我曾經以為mae 真係學ironman 類似既野

我以為砌機械人
諗住入咗大學砌多啦A夢

有夢想係好事

真係好鍾意多啦A夢
去到今時今日都仲會買飛去戲院睇
意外見返yr1打聯繽LoL
柒到喊
意外見返yr1打聯繽LoL啲片
柒到喊
星期五
錢有成世時間搵
大學就得個四年
除非屋企等錢使
最好自己慢慢諗

但你成世都搵唔到飽飯食
冇興趣唔係咁易捱
屌你
我major course 3字頭 D呀
係D呀
港女都冇D呀

I know this feel
星期五

你都完咗sem啦
星期五

你都完咗sem啦

星期五係約在職朋友食飯既時間

quit 宿真係好多野搬
屌你
係D呀
港女都冇D呀

木星你點會拎D 呀

利申:幾條C
屌你
係D呀
港女都冇D呀

木星你點會拎D 呀

屌好驚
不要再說了
就present 好撚驚
但prof唔蒲頭
但prof唔蒲頭

但prof唔蒲頭

但prof唔蒲頭

7f style

trans過嚟無壞

利申唔過三

SE BME 唔過三情況應該會更worse
mae 唔過三都搵工d 細公司做下

SE好難唔過3
定係你講INTERN?
INTERN駛撚GPA咩 砌靚個CV求撚其都R到入大公司做啦

trans過嚟無壞

利申唔過三

SE好難唔過3
定係你講INTERN?
INTERN駛撚GPA咩 砌靚個CV求撚其都R到入大公司做啦

識人唔過

trans過嚟無壞

利申唔過三

SE好難唔過3
定係你講INTERN?

識人唔過

咩人識咩人

trans過嚟無壞

利申唔過三

SE好難唔過3
定係你講INTERN?

識人唔過

咩人識咩人

我過
屌你
係D呀
港女都冇D呀

木星你點會拎D 呀

屌好驚
不要再說了

ENGG2420, CHEM 1070 ,MAEG 3040, MAEG 3010
以上均C

唔知點解拉均都係過三
唔識做木星ad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞