Tone Online Music Festival 2:大家有興趣了解支持本土音樂嗎?

1001 回覆
225 Like 3 Dislike
https://www.instagram.com/p/CG6gF_rnswv/?igshid=1abssrbm8kw6g
演出Schedule出爐

📣 TONE 2.0 演出schedule出爐 📣
.
係嘞係嘞成個festival八個鐘,總有啲特別想睇,唔想因為掛住玩啤牌或者飲得多要去痾而錯過咗,依家比定個演出順序大家參考,係無確實時間顯示㗎,你預每隊演出連訪問大半個鐘,每個單位之間仲有特別節目㖭,你唔係淨睇一兩隊呀嘛?🤔
.
每一個單位都係我地團隊真❤️挑選、務求比大家睇睇唔同類型元素嘅嘢㗎,乖啦,大家預多少少時間睇啦好無?😙
.
另外,因為種種因素令我地個”online+實體”願望無法成真😢今次安排唔到大家嚟拍攝現場嘞請見諒🙇‍♂️
.
最後提提大家今次有以下五個直播頻道,星期六見!
YouTube
🖥️ Happy Kongner | youtube.com/c/HappyKongner/
🖥️ TONE | bit.ly/2TvPHG8
Facebook
🖥️ KKbox | fb.me/KKBOXHK
🖥️ 谷Live | fb.me/musiclivevalley
🖥️ Thistownneeds | fb.me/thistownneeds
.
最後最後最後,依家目標已邁進咗一大步但仲有一大半先到,懇請大家課金支持 tickcats.co/ticket/tone2 🙏
push
Pish
推推推~
咁少宣傳...
等我書都唔温嚟睇tone先
Happy konger?
agree...官方好似連宣傳片都冇
再推
唉都要推架啦屌
btw上次個Festival個即場討論好似唔係係音樂台開post
聽日3點!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞