女仔住邊區夜晚返屋企男朋友一定要送?

331 回覆
87 Like 1033 Dislike
男朋友都係來回三個小時送左頭幾個月,後來佢送送下就送左番佢自己屋企,同居左
我就係唔勁所以上嚟問下巴絲邊區比較安全,可以一個女仔夜少少返屋企都無咁危
至於幾時叫完我都想知,但呢樣嘢應該係男女方都有份決定掛?
rich
已經好近仲想點...識好多人 來回兩個車程都係照送
同佢哋係自願嘅 你真係唔想送咪直接講囉
來回兩個鐘^
好彩女朋友住我隔離座
巴打搵幾錢一個月,咁樣搭法六百蚊走唔甩!
其實...真係唔使咁貴
呢個世界有8折的....而且我哋果陣一星期可能先見一次

4 5舊水話多唔多
不過對普通後生仔女嚟講寧願用嚟upgrade當晚嗰餐
呢啲數我都唔知點計 當fg月入30k
搭的士一程搭咗半日人工究竟係咩玩法
送少十次都去到一轉台灣
成日趕尾班車
我住港島,男朋友住屯門

通常第二日大家都要返工既話就佢過下黎,我過下去咁,無一次我係要佢送,一來驚佢攰,始終太遠,二來我自己返屋企無乜問題,搞得掂,除非我呢頭有乜遊行示威有狗。
我盡量都會令佢唔洗擔心我
女仔夜晚自己一個返屋企係會比較危險,但講真你自己約friend出完街夜晚咪又係自己返屋企唔通叫你男朋友黎接你送你返去?
另外,男朋友因為愛同擔心而送女朋友返屋企,點解變左應份咁,咁呀女朋友你見到自己條仔咁攰都係要佢花多成粒鐘先返到自己屋企休息,你又愛唔愛佢呀

利申:絲,拍緊拖
元朗國
我覺得都要睇埋一星期見幾多次既
一星期見得個一次,就算遠少少送埋都唔過份吧,當見耐啲
如果見得好密/日日見,仲要次次送返屋企就真係攰
我都係咁諗同樣都係絲,拍緊拖
咁近都唔送就食屎
以前住深水埗都叫對方唔好送我返屋企
一星期應該見五六日
難怪覺得好似好重覆性 例行公事咁
以前送明明女朋友會surprise啲 而家送變咗正常 唔送就唔開心
以前試過住將軍澳送佢返東涌
每次出街都係,諗返都覺得on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞