女仔住邊區夜晚返屋企男朋友一定要送?

331 回覆
87 Like 1033 Dislike
有時同女朋友出街 行到十點左右 佢都會想我送埋佢返屋企先
以前都叫順路就腳+堅夜先送,近排覺得越嚟越多要求
當佢住將軍澳 我住觀塘 去黃大仙食飯,食完都要送佢返將軍澳屋企樓下先返到觀塘
咁樣搭一搭車+行路,九個字走唔甩 返到屋企又夜 幾乎無自己私人時間又要瞓覺

老老實實 香港治安其實都算係咁
無論班Asia finest做唔做嘢,大部份地方都好安全
係深水埗特別多蝻亞狗,我覺得真係有必要傍住個女仔返屋企嘅
其他地方,講真有一定人流 邊有咁多打劫強姦

唉女朋友呀 你感覺上好夜好唔安全嗰時 我都開始攰喇 再弊啲係有時根本要追尾班車 追唔到又要截的士 好肉赤

我都知好多人屯門柴灣咁送 但咁樣真係好咩?
住同男朋友同區就一定送
分手師全面進場
想見多啲啫
讀書定做野先

讀書送番屋企樓下正常啦

咁oxbridge係咪要請保鑣先
感建分
北河街
自己屋企
巴打真男人
依家d臭化閪港女仲霸撚過d仔 洗撚人送咩 叫你要送個d 100%係終極大蛇蛇蠍臭化收兵手段
咁撚近你就吊撚唒鬼
我住東邊,好死唔死溝親d女都住西北
所以多數約喺銅鑼灣尖咀,爽完各自返屋企
驚危險嘛關邊區咩事
送女朋友返歸從來都唔係治安問題 只係塞住佢把口唔比佢講你唔關心我
南北西東 環遊途中 像沒有半秒我會給操縱
一起發力尋覓追蹤

南:灣仔 北:沙田 西:元朗 東:將軍澳
真男人嗰時女方有無叫你唔好送?
聽到都覺得好攰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞