[WithU] NiziU 討論區 (2) 1202 日本出道專!1026 久妹生日快樂!

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
https://www.instagram.com/p/CG-FBRqHeTK/
終於攞到好多盒有名嘅ms紙巾
正! 有紙巾用!

Sony爸爸
連個資都有真係
其實大家點定義一線女團
首先女團上到ms已經差唔多可以叫一線。仲要訪問環節搵埋松潤同教主問佢地問題,捧得好緊要。
唔知日本點計
同日本果班難計
就算niziu搞握手都唔夠佢地人多

但係而家未出道有首叫hit既歌 起點好高
樓上講左啦
當然依家未正式出道 隻碟又未出好難睇到個成績
但淨係睇待遇可以上一線音番仲有咁長嘅介紹,同埋日本依家人氣已經可以話一線
但而家有疫情握唔到手
咁其實要賣幾多先算紅
廿萬?定要一百萬先叫一線
好亂呀
係咪一線 nvm and idk
只要係我心入面嘅 top 1 就 ok (日本計)
唔知你有無睇隔離produce101japan
佢地個show就無話勁多人睇
但係佢地出道第一隻碟賣左四十萬張
idol黎講都叫好紅

紅唔紅會容易定義過一線
丁家今年出道果兩個男團(sixtones同snowman)都已經有百萬單曲
snowman 仲有兩張 但佢地都無話叫自己一線男團
雖然男團同女團都比較難比較 始終男女團受眾唔同
但係一唔一線真係好難話搵個定義出黎
唔係話單講銷量好就叫一線
所以講呢d真係傷感情
如果有fans見到唔好屌我
無惡意
都係今年出道既紅團所以覺得可以拎黎比
兩隊出道合併出碟丫嘛,合計賣一百三十幾萬,除返開六七十萬一隊,當然都係勁既。

係估唔到snow man出道嗰排隊長出事潛咗陣,有啲日媒 (例如日刊大眾) 講到個團好大件事做唔起,Taki副社長又震怒又憂心。結果snow man愈來愈紅,新碟淨計自己隊都就賣破百萬。
佢地出道果張夾埋已經到左兩百萬
一百三十萬個數係初動黎 真係好cls
同師兄一齊上
不意外,ntv音番。
仲有話說尋晚ms係嵐在場下由niziu壓軸。
兩隊成日都一齊拍野
係佢地最後唱
竟然用返呢個造型

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞