原來行人天橋都可以泊車

379 回覆
1186 Like 14 Dislike
再加埋句”我唔知你係咪讀緊書,當你大個咗想XXX就知”

顯得自己又成熟,人地又看不透世事

我覺得好man ar世事都被看透了
問點掉頭關大個想買車咩事
其實啲人咁諗都幾痴線
第一架中港牌車喎,邊度睇到香港人?唔好認親認戚好喎,學埋晒大陸啲衰嘢,違法違規就想用「大家都係自己人」呢種靠人事關係走後門嘅觀念,嚟情緒勒索同合理化自己做嘅衰嘢
唔抄咪平過月租囉
成班撚屌膽博膽
我唔知你係咪仲讀緊書
當你大個左想泊車你就知
真,有D人拍拖叫雞出軌,為左合理化自己行為就問人係咪小朋友有冇拍過拖
呢類人真係最自以為是,以為人地冇拍過,係得佢有拍

搵錢果D更加如是,連登成日都出現搵四,五萬去問人係咪窮L,點知人地高佢一兩倍
我唔知你係咪仲讀緊書
當你大個左想買車你就知
唔係因為唔識去廁所痾屎 係因為附近冇廁所 所以先係街到痾 唔知你地係咪已經係大個左 當你重係細個想痾屎個陣就知
窮就窮啦
讚同呀
見你咁有錢比人抄牌都
依家啲女同啲車位一樣,越嚟越少
大家香港人,比我中出幾下啫
相信你唔介意
其實違泊
唔係因為冇錢泊車
唔係因為冇車位

係因為周街泊真係太方便了
8000轉2咪車
可以喺中港司機接老世放工,乜人都有,
但硬膠膠違泊就係仆街。
你未見過班貨櫃佬將部車泊係行人路,連人都行唔到就紅字聲大大。兩個字硬膠

利申:有車

原來大個買咗車會唔想搵車位去周街泊

咁大隻紅字原來表達緊死窮撚無錢租車位
我唔知你係咪小朋友,只可以話結婚偷食好閒

我唔知你係咪毒L,只可以話男人未叫過雞都唔算係男人
方便自己阻住人,俾人抄牌鎖車唔好屌晒鬼.
Sor我撐你
個個處境唔同有時真係冇計
嗱反中還反中鳩還鳩
你做埋啲鳩野搞到其他居民
人哋屌鳩你只係比面
唔比面就唔撚同你講

咪撚戇鳩鳩咁要人屌先識泊番落馬路到
條橋唔撚一定有計三架車嘅力係上面

有意外你班仆街含撚死啦
啱呀,遲吓香港女人少,呢啲人搵唔到女女拍拖結婚,就夾硬嚟強上咗先,再話自己係有苦衷,最衰都係女女太少,搞到佢冇女啪啪啪
有錢點會無位?
我係美國呢邊真係一定要車 但我係香港個陣真係冇諗過會買車同埋現實都冇位比我泊到車
屯門?
痴線咪咁多假膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞