原來行人天橋都可以泊車

379 回覆
1186 Like 14 Dislike
本身都唔太贊成違泊 屌你老母見到連登個個一見違泊就正義撚上身就燥 喺連登違泊好似衰撚過啲黑警咁 其實咪又係酸民 1. 有車有錢租月租唔撚抵得 2.冇錢買車或者未出嚟做嘢嘅人 同埋你咁守法 記得唔好亂過馬路啊 唔係適當過路處過馬路都係犯法架小朋友
有公徳心既都唔會咁做啦!周圍泊你唔泊係十字路口,汀九,青馬屯公避車處?即係想泊唔阻人就泊,想屙就周圍屙
死窮撚有錢咪有位囉,有錢你四圍泊都得架啦
好似嗰件白卡9錢1心咁全部紅大字以為自己啱晒
呢個巴打就最撚公道 上面嗰啲喺度屌乜撚死窮撚 仲喺度撻朵兩個單位業主 知唔知太古城就算有錢租車位都要排最少三年 三年我車都換撚左啦 留名睇佢哋應該會spin到住太古城都係窮撚
收皮啦傻閪
你係咪日日俾人抄呀屌你老母
識唔少泊街都係因為唔係成俾人抄
計返平過租停車場先泊街
講撚到自己個個月拎一萬出嚟俾人抄牌泊車
屌你話無位泊要泊係街我明,樓上班人可唔可以解釋下泊行人天橋係乜撚心態
痴撚線
今時今日違泊都可以堂堂正正講自己岩
比較擔心係
天橋長期食唔食到咁多力
會唔會冧
仲講到報1823罰佢錢係益政府, 同路人唔應該報咁
天橋冧咗就好笑。。。

公道?
呢道喺太古城咩,呢度係富泰呀傻撚。
幾年前我去燒野食泊富泰停車場,大撚吧位。

公道
太古城咁泊俾人鎖左車啦,白痴仔
講真 泊街我真係唔覺得有咩問題 你d車位租定買都係貴到on9呀嗎 泊街比人抄重平過泊爛地 但係上面泊到去行人天橋又太撚過分下嗎
違泊泊到上行人天橋都可以有班傻閪撐
仲大大聲講撚到好撚岩 香港地有錢你做乜鳩都得啦
有錢冇位泊真係笑撚大人個口 根本你班肉酸撚計過數泊街抄牌錢仲少過停車場錢先泊街 冇錢泊車度鳩縮咪認 柒頭 仲有 依家有人迫你揸車咩 on撚79
吹撚到有錢冇位泊 你出入call uber咪唔洗違泊lor 傻閪
違例泊車仲泊上天橋就係錯, 有咩好嘈
冇位冇位
冇位泊一係你賣咗架車先,一係就行遠d
泊街泊到欠咗你咁知唔知醜呀
最撚憎你地呢d垃圾違泊佬/嬸
成9日阻街 阻撚住人過馬路 一有咩意外發生 你地都有責任呀!!
有錢買車冇錢泊 連泊車錢都唔想出 就咪撚買車啦
我屋企附近有條行人路+單車徑,窄到仆街
D撚樣夠膽死泊入行人路
仲要大貨車一樣咁泊
有時行人路泊晒車,迫住行單車徑
點知前後有車要出,要人讓車行先
DLLM抄過好多次牌
都一樣日撚日泊滿車
仲有d大貨車成日停喺馬路邊,行人過馬路既時候擋左視線,差d俾車車死
違泊撚真你要死全家
行人天橋係比人行
泊車上去可能會有結構性危險, 告佢!!!
依啲擺明泊過夜啦
佢訓街嫁?自己屋苑會冇停車場?泊喺度會方便啲
晚晚抄嘅睇下佢搵唔搵翻嗰月租位泊
現實中有人踩單車去停車場攞車
鬼叫你又窮又要充大頭鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞