入嚟放低你嘅初戀故事

48 回覆
0 Like 0 Dislike
我同你個case差唔多 初戀就比條女帽咗
仲要佢一腳踏兩船咗半年都唔知
過程中我真係好愛佢 永遠將佢放喺第一位 擺咗好多心機落去依段感情到 但到最後佢咁對我
依家個心真係痛到仆街 真係會唔敢再愛其他人 因為你唔知佢會唔會背叛你
如果可以 我寜願要一段puppy love就算初戀就搞成咁 真係以後唔洗再拍拖
本身瘦矮 之後失戀食勁少野
真 依家唔太敢識人 成日凝住人地係衰人
試過咁樣之後 點都會對人哋多咗好多戒心
其實只不過係想保護返自己
btw 絲打已經好勁 可以咁快行返出嚟
到底係真係掛住定覺得遺憾
你同初戀發生咩事呀?
冇體驗過
人地想繼續做朋友,但咁樣先最辛苦
有啲人係對呢啲嘢冇乜感覺,身邊都有朋友完全唔掂異性(樣 條件唔差 非gay)
中學畢業前上網識咗個男仔
鍾意佢鍾意我 拍咗兩個月
純粹唔想a0 grad
然後冇然後了
你中二告白完仲有勇氣keep住聯絡到而家
巴打有勇氣過我好多
仲同緊初戀一齊 都希望佢成為最後
same bro 但係我少你幾年
未有初戀
中學唔識拍拖,一路拍都掛住玩無乜點理佢,佢拍得唔開心,半年到分左手,分手個刻佢仲打左千字文話愛我覺得對佢唔住,一直無勇氣同佢講,多謝當年愛過我嘅佢,永遠埋藏係心底嘅初戀
早日脫苦海係好事
其實唔洗點回復心情 除左頭一兩日因為不捨d回憶而喊之外 之後都冇喊過反而心情輕鬆左 唔洗再好似以前咁 不斷懷疑呢份係咪愛情 好似放下心頭大石咁

而家幾enjoy單身既日子 好free好舒服 暫時覺得冇乜慾望想拍拖 係最多有時會懷緬下以往既青蔥日子 同埋會有少少擔心搵唔到夾既人 不過依然覺得分開係啱既決定因為我知道勉強一齊只會痛苦收場
無呀!唔知呀!

agree
大家都係對方初戀
岩岩新婚
成為所有人眼中最幸福甜蜜嘅一對

利申:非FF
被帽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞