入嚟放低你嘅初戀故事

48 回覆
0 Like 0 Dislike
成功失敗都歡迎講下
18拍到27分手
要講既話好長
本身就唔夾,唔知點解一齊咁耐
大家都好忍得
end of story
A0入嚟聽故仔
希望下世有機會講
第一次拍拖就比人帽 日日喊
一日食一餐 瘦到35kg 諗點解佢要咁對我
幾個月後慢慢放低 覺得自己大個咗
努力增值自己 努力賺錢
我想成為佢溝唔起嘅女人
同時明白到好多嘢唔係必然嘅
你對人好人地未必對你好
拍拖唔好放100%心機落去
唔好100%去愛一個人
暑假溝師姐 食檸檬 開學之後 搵返我一齊咗 睇佢xanga 原來唔受溝嗰期 係有仔 比仔飛搵我做水泡 當時poppy love 嘅我 過程係甜蜜嘅 但我接受唔到 回頭草 感建左 當時太細個 無諗過砌佢 佢身材好正 反地心吸力曉起45 度嘅波仔 腰好幼
中二識咗隔離枱個女仔,試過表白但失敗咗

中學畢業一齊去畢業旅行,直至武肺前都有間唔中食個飯咁,一直以為自己放低咗,當咗佢係朋友

但最近發現原來自己9年嚟冇放低過
唔衰過真係唔會學到呢樣嘢
我自己都犯過同樣嘅錯
巴打有冇後悔
絕對有 當佢母狗咁屌 嗰陣一定係最佳狀態
曖昧足足10年 都無一齊
點樣瘦到35kg?
無初戀
我既初戀故事:
太細個當時冇太大感覺
只係成日隔一排又搵我覺得好撚煩
但大個咗諗番起佢講嘅一d嘢覺得佢好黑人憎
又去做狗又讚好中國,雖然當時未有示威,但我估佢而家應該都係死藍屍
傾咗半年MSN / SMS就一齊 (之後同我一齊嘅女仔通常都係一兩個月內就攻陷, 唔會拖到咁耐)
淨係同佢拖過手, 錫都未錫過佢

分手原因有兩個
第一係覺得佢始終唔係好重視自己
第二係自己當時真係有啲窮, 根本係窮到負擔唔起一般中學時代情侶應有嘅拍拖活動
a0 齋睇故仔 希望唔好變吹水po
Year 1 拍到畢業出黎做嘢差唔多2年 大家都係初戀

一直都幾夾 唔洗點磨合 亦試過係我人生低潮時扶持我
不過一直以來硬係覺得唔似戀人感覺 浪漫時刻都覺得有d odd 初時以為係因為雙方性格意外地好夾 相處就好似屋企人咁 係細水長流果種 但最後頂唔住攤牌 原來大家都覺得係友達以上戀人未滿於是和平分開
初戀真係好純好乖
唔同中學 唔順路
每朝都寧願早啲起身一齊搭一程輕鐵
最親密既行為係你挨係我膊頭
但原來已經十年前
成日都忍唔住有呢個諗法
若果你搵翻我 或者我搵得翻你
不如試下重新再一齊過
同我差唔多
但我告白完對方冇咩反應咁帶過左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞