[皮已修]車路士球迷開季討論區

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
比時間領隊 大前提係個領隊知衰乜 會改
但依家個領隊唔認衰

我屌佢老母閪
好想啲記者press con問佢多啲尖銳啲既問題
Marina快撚啲制裁撚狗呢件毒瘤屌
我覺得係因為施華冇得出
撚仔想放翻azp隊長黎統領防線
唔關rj掂唔掂事
會變鬥鬧
終於體會美國民調點解要anyone but trump
難d 拍哂紀錄片搞哂大龍鳳 炒佢會好7
除非到季中都降班邊緣
You just a reporter. You are nothing!
香港: 黑記!
所以支持 四大 kepa 全力焦土
快撚啲連輸多幾場 冬季就可以炒鳩條撚屌
就算去到完場前五分鐘,人地圍攻,被迫要泊大巴放長波,你901又好,811又好,721又好,所有企位同傳球路線都係可以之前練好,唔會係鳩斬

而且教練喺場邊可以提場,唔聽話嘅就換走或者下場無得踢,就係咁簡單

以前摩狗干爹領先緊兩三球都仲好緊張咁嗌,提醒球員

撚伯又瀨球員無執行戰術,個A字膊真係世界級
Broja 入兩球
長痛不如短痛 快快手十場不勝 炒人
好過9下9下 負負碌碌比條撚樣前4
到時可能係炒哂班四大
咪9up啦, 已經講左係系統性問題
除非你搵到個美斯/C朗返黎
人地咪淆你,唔攻咁上
懷念傳奇真8號巴仔
不過人地英超榜首 應該唔會再番黎了
屌原來唔係榜首
自膠
以前d更衣室問題 依家一睇就知係邊個係主腦啦
Terry 係無辜架
撚狗真係死得其所
Fiabema Livramento 好似幾勁
但今場換rj放個位係r晒頭
明明本新rj出,拉番azp落去打三中堅,rj打番右翼衛成件事係fit晒,而本新防中仍然有兩個,中路防守夠晒人,而343大家本新就踢開
諗深一層 都係維穩撐撚蛇了

假設第二球冇突發性三連爆(蘇馬 雞巴 中柱返彈落人地腳到)
假設埋第三球 其實又係人地好運
其實應該會贏 贏唔到真係唔關撚蛇事
撚狗搞到車區啲Ching 全部有精神病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞