[皮已修]車路士球迷開季討論區

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
有冇得詳細小小解釋
咁要領隊做乜 場邊睇波呀屌
我講安sir
完全支持快啲連續輸多3-4場波
即係如果expect 球員咩都自動波 咁隊波請你番黎把撚? 戰術已經唔見你有
Daddy?
林狗: 今日戰術係大家踢好d 比心機mark好人 未入波進取d 入左波保守d
我又諗番起中六教英文個miss叫我地自己改writing,我話吓屌你老母作文點樣自己改,佢話得架啦睇住個marking scheme就得
你miss有冇罰你講粗口
果然師承摩佬
2:1 、3:2
都要order 和你縮,和你斬
宜家我有啲懷疑撚狗係去咗美國先開始想教波,之前咁多名帥都咩都學唔到,我撚唔信摩狗安76呢一堆領隊會同球員咁講嘢下話
又搵雞巴做遮醜布
仲有條撚樣講乜鳩保守
換RJ入黎打中場 唔係轉3中堅

收皮啦屌
呢到全部人都估撚到啦好撚勁㗎呢到啲教頭
果時應該換高仔入 但後備都唔擺
巴克利又借走 係天才先諗到
唔知點解係試Rj踢中場
光頭佬同高普成功真係唔係偶然
人地話成功 性格同態度好重要 依家明白了
人地真係一絲不苟 追求完美細緻 不恥下問

你隻死撚狗 死要面 認叻
條撚樣波都唔閪識教 屌佢老母
又唔關佢事
唔係呢到d教頭勁 而係我諗全世界有正常足球知識既都睇到咩事
同埋 球迷講下邊個踢得好 邊個差 教成點 咁都要比你話係教頭 dllm 乜都唔講得 咁執撚左個post佢啦
唔知乜野思想黎 你講政治 咁你係咪政客呀 你係咪總統呀 美國選舉 你係咪美國人呀 唔係你唔好講呀
你煮野食 咁你係咪廚師呀
頭幾場用RJ就知 撚狗想佢擔正
但弊在防守唔掂 上埸谷住用番azp
點知中場無人換 RJ就頂左個位
保你老母守咩
你都要睇下隊波有冇條件保守先得架
依家隊隊都知肯同你搶就有波入仲想保守
反而應該進取啲撳住黎攻代替防守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞