玻璃心又要碎了!BTS新標語「BE WATER」曝光

144 回覆
785 Like 8 Dislike
如水
BTS真係好撚堅,冇跪低之餘仲可以靠全球嘅fans屌到班支那賤畜縮返哂老母個閪度
終於幫到香港防彈啦
支那賤畜嘅本性就係欺善怕惡,一唔夠人嚟就收皮一個賤撚格嘅民族嚟
證明藝人有能力唔靠支那市場都生存都特別有骨氣,相反荷里活班垃圾左膠
講句be water就代表撐港, 乜撚LOGIC
唔撚理
睇啲大陸人反應好笑就得
敵人嘅敵人就係朋友
我明
我淨係覺得好on9
咁就屌哂鬼

其實係咪只係樽裝水廣告咋
係咁on9
Chinese customs reportedly block BTS merchandise due to alleged pro-Hong Kong message

According to Chinese netizens on Weibo, BTS' new luxury water brand 'be WATER' has an alleged connection to the movement of Hong Kong independence fighters. One Weibo user stated, "BTS used their new album 'BE' as a concept and released bottled water known as 'be WATER.' However, 'be water' is a slogan used by those who are fighting for Hong Kong's independence. It's difficult not to think this. The leader of the fight for Hong Kong's independence, Joshua Wong, also recently tweeted in support of BTS."

Other users also expressed their criticism of the apparent connection, and another user stated Chinese customs are no longer giving clearance to any BTS-related merchandise or products.

What are your thoughts on the controversy?

據微博上的中國網民稱,防彈少年團的新豪華水品牌“ be WATER”涉嫌與香港獨立戰士的運動有關。一位微博用戶說:“防彈少年團以他們的新專輯“ BE”為概念,並發行了名為“ be WATER”的瓶裝水。但是,“為水”是為爭取香港獨立而奮鬥的人們的口號。很難不這樣認為。為爭取香港獨立而戰的領導人黃之鋒(Joshua Wong)最近也在推特上表示支持防彈少年團

其他用戶也對這種明顯的聯繫表示了批評,另一位用戶說,中國海關不再對與防彈少年團有關的商品或產品給予許可。
小心連衛兵
Cooky。。。

我鬧支那狗咋喎
反而有少少唔明既係
好多時呢啲行為未必係藝人自己可以控制,而係背後既經理人公司控制
當藝人做出一啲違背經理人公司利益既野就大條道理告藝人違約等等

即係某春卷明星如果po光時標語唔肯del就好大機會會比鷹犬告到點樣點樣

而泡菜國財閥高度集中情況下,都咁有骨氣唔要大陸市場咁撚型?
所以我唔明 迪士尼 點解要奶共

講真
復仇者 比BTS更紅, 真係全世界都識
所以 迪士尼 靠復仇者, 已經唔洗驚中共
偏偏要低聲下氣奶共

其實 復仇者 就算無左中國市場, 都一樣做到全世界票房第一
啊sa叫人飲水都唔撚得
呢個真係好顛其實be water 李小龍講先,以後係咪要禁埋李小龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞