屯門邊間戲院最差

154 回覆
3 Like 8 Dislike
武漢肺炎措施黎計
絕對唔同意
佢好似依家仲有好多小食優惠
上次見人拎住入去食都仲得
Agger 上次見佢搞左個優惠 一個爆谷套餐加汽水任飲 依家咁既時勢 仲搞任飲
ching講得好詳細
英皇全部小食menu半價how see
之前去巴倫紐睇戲佢都有sell我買小食套餐, 我仲反問佢唔係唔准飲食咩, 個阿姨都話係唔准食野, 食完先入去睇囉
華懋全香港得返巴倫紐一間戲院人手黎講, 算係咁上下
果條野真無癡線
以前仲要成日睇戲都係去咗果個院
好礙眼
嗰條線頭仲未剪?
利申好耐冇去
巴倫紐好污糟
話巴倫紐武肺期間做得好既真係收收皮先
次次入場都有人偷食/飲 上次仲要係紙袋
嘈撚到仆街 食左15分鐘 上面話D職員會話 懷疑佢9up
本身冇武肺 D人都係攞哂金拱門入去食
D職員hea左十鳩幾年 會唔會突然同你認真
英皇Stage都做得好 凱都合格
特色黎 唔會整 睇鬼片/舊片有feel到
呢到成班林家棟
但我間唔中都見到有幾個後生仔做
會唔會係老嗰班唔理
不過其實成間戲院都又殘又舊
最差點都一定係佢
Agger 就算武肺戲院唔比食野 都大把人拎野入去食 咩壽司薩利亞都算基本 見過d職員話過幾次 d廢老師奶都懶理繼續食
比一張飛價錢 雙重享受
stage坐得最舒服
英皇有買一送一
巴倫紐係公認垃圾
但係依家有英皇
巴倫紐啦屌
1. 曱甴橫行
2. 隔音差
3. 畫質差
4. 環境差

等其他巴打補充
Stage e d位勁好坐
同埋某d戲 都係貴凱都 10蚊左右
原來原身係新都戲院
英皇開果時D人講實惠前身係戲院先知
識睇一定睇巴倫紐
先唔計果浸童年回憶感覺已經贏哂
由你入去之前已經屌打其它三間
出面有阿伯即燒魷魚 有M記 有Kfc
我鍾意可以買埋上海大王粢飯豆漿入去食
其餘三間屎都冇粒

門口裝橫富陳年戲院感覺
係近年裝修左有D輸蝕 冇左浸酸叔味
入到去 買飛姐姐又串
同佢講學生 佢想屌9你咁話一律40
一視同仁 平唔在講 又有性格
戲院中既澳牛 又係第二種爽

小食部d野食平到嘔 有D仲平過百佳
連隔離惠康都唔撚使去
就算你買左其它野食 你都可以大搖大擺
唔使遮遮掩掩偷情咁款
因為入到去就係第二個世界

入到戲院 識揀梗係睇爛mon院
有裂痕夠蒼桑 送埋lomo暗角菲林風
睇文青片一流
少人唔在講 個場又大 根本成日包場咁款
隻腳鍾意擺邊就擺邊 冇人理你
你話巴倫紐好嘈?你要靜我勸你去返Stage
人地係黎一齊開住Party睇戲
唔識入鄉隨俗唔好哂錢入場
你唔食野唔傾計唔該轉場啦
根本未開場 d m記味 壽司出哂黎
而家係就係少左陣尿壓味 係冇咁懷舊
但好彩d座位仲有d up味 算力保不失
屯門戲院,到而家諗番起都覺得好舊,有d恐怖感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞