屯門邊間戲院最差

154 回覆
3 Like 8 Dislike
真 後排先啱啱好
btw咁多間stage張櫈最舒服
好似沙發咁 夠寬夠舒服但唯一缺點就係會坐到頸痛
有時早場寧願去元朗睇好過 環境質素好過屯門嗰4間好多
屯門一定係簡凱都
Stage同英皇個院太差太細
巴倫紐就大家都知垃圾黎

或者坐去元朗睇
之前有人都係連登屌過巴倫紐啲防疫措施真係好差 唔戴罩既廢老都入得 睇到真係唔多想幫襯
扶手唔可以拎上黎
幕細又有爛幕
隔音差 聽到隔離院聲
斜度細 前面高啲都擋住
野食難食衛生差
因為太平所以觀眾質素差

基本上佢係範範衰
唔止屯門
全港計佢都係榜上有名
極度同意啊ching
提番起屯門最差戲院 唔係域多利戲院咩
不過拆咗好多年
好香港舊式戲院分兩層高一層通常叫超等或特等 ,坐下面嘅觀眾最驚就係超/特等啲人掉煙頭落個嚟中頭獎。以前戲院畀食煙
其實屯門友應該慶幸, 一個屯門已經有四間戲院, 有得俾你揀邊間最廢
諗下咁大個大埔, 一間戲院都冇
以前戲院門口好多車仔檔 夜晚去睇戲 車仔檔排到戲院門口一條長龍 乜都有得食 依家掃街要等農歷年先見到咁 係2020年想起呢個境象不自覺會有啲唏噓
堅係蝕, 有冇留意上年開始冇掛電影banner出街
係! 好多年前仲見到佢掛電影poster出黎 一過馬路就會見到
對面咁平
搞到冇得加價
百老滙?
p.s.成日去巴倫紐
凱都都幾好
又唔貴
巴倫紐睇睇下個冷氣停左,仲記得係睇美國隊長
死到仆街無人出聲,最後忍唔住出去問係唔係閂左冷氣
個職員點答你
佢拎過Remote 話幫我睇睇,果陣都播左3分2,咁大個場就算開返都唔會第一時間涼返啦
英皇: 免網上手續費; House 1個screen最細, House 1頭4行會斷頸, House 3試過坐第3行都舒服, 唔知關唔關本身個位前前身係戲院事, 院高度夠只係英皇夾硬整4個院變左好細咁
Stage: 網上手續費$11; 接手UA基本上冇改動過所以除左坐尾3行睇都係唔舒服
凱都: 網上手續費$6, 爆谷一流; 冷氣最凍其實係佢; 個人覺得佢張櫈其實換左之後唔算好坐左, 同埋票價佢係貴過英皇(巴倫紐平就梗)
巴倫紐: 網上手續費$5; 院大但係個洗手間燈牌阻到睇戲; 戲飛真心超平(加埋負責拉住凱都等凱都唔好加咁多); 換左櫈之後其實好坐左; 呢輪做武肺措施嚟計, 巴倫紐GE清潔其實排英皇之後(利申:今年冇去過stage), 睇戲過程見到個客唔戴口罩真係會話

純睇性價比, 其實stage都真係幾低
得英皇一間行membership得黎會有折; 如果套戲屯門淨係得stage同巴倫紐上, 會情願去巴倫紐都唔去stage, 當貢獻下養住巴倫紐都好
[size=2]唔同意的話屌得細力D[/size=3]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞