睇清楚兩黨同左媒形勢,就應該做實事

154 回覆
217 Like 28 Dislike
黑暗時代來臨
點解係成功經驗?
Pin呢個啦
仲貼呢D舊聞你out唔out D
侵係仆街, 講一套做一套, 呢頭話同甴種friend果頭就打到支那仆街
回顧力架馬8年, 人走茶涼香港就一路由2008一年差過一年, 世界局勢就不斷俾支共強化, 提供ISIS 武器, 南海軍事化, 第三世界不斷被支那用債務危機吞食

你係咪想成個世界變返力架馬政權既時代
咪以為唔介意自己間公司俾人loot其他人就同你一撚樣癲, 美國沉默大多數已經開始用行動表示對law and order既支持
香港2008到2016有邊一年係好過上年先, 講喇屌你老母
人哋大選就咪鬼理啦,又影響唔到結果,又得罪民主黨,中共都識兩邊落注啦
而家係公義問題
係John Freak呀
Act of 屌都唔識? 偶像我對你好失望...
如果大家識未投票但又唔鍾意Trump嘅美國朋友,不妨介紹佢認識吓其他大黨嘅候選人  佢投其他大黨嘅一票,分分鐘會令拜登 bye bye咖 

[美國大選] 被忽畧嘅第三、四、五大政黨候選人
https://lih.kg/2245165
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞