睇清楚兩黨同左媒形勢,就應該做實事

154 回覆
217 Like 28 Dislike

兒登仔好撚有遠見
老實講 侵侵就係份人夠仆街
做野夠無底線 唔係傳統個類人
回望返 真係比之前好喎
力架馬+支那登執政個時 遇上雨傘 個兩條友仔 聲都唔聲
之後中美更緊密 香港直頭無人理

咁侵侵又真係比 力架馬+支那登個時好喎
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1469873-20190723.htm

香港721 兩日後
香港人比班仆街打到冚家產

7月23日 侵:雜種叻叻豬 相信雜種,唔驚

笑撚死我
侵侵post咗條演講片
佢把聲沙晒
一定好辛苦

中共萬歲
仆街 以為你貼咩比我
見到嚇一跳 然後得啖笑 唔知就嚇撚死 知就笑撚死

我舉個例子就係 力架馬+支那登係雨革當時 剩係不同場合講兩句
明確表示撐香港人雨傘運動 指民主並非西方價值嘅專利
然後 就沒然後 乜撚野後續都無阿

侵侵一邊讚支那習狗乜乜 然後一路讚一路打佢春袋
有實際行動去打擊支那
例如高調支持台灣一系列 制裁關稅 行動
國務卿得閒就屌鳩支那

咁究竟你想要好似 力架馬+支那登咁 口講就天下無敵 行動就無能為力
定一邊好似侵侵 咁梅花間竹 屌下讚下 再實際行動打擊支那
邊樣好啲?

btw 我相信如果仲係力架馬執政 情況比依加更差 因為條友只係得把口
好撚心啦 近一年先接觸政治時事嘅人
好好回顧下之前發生乜事 國際之間互動
唔好貼一 兩篇新聞 打段無內容 無意義 乜乜笑撚死當回覆啦
2014都唔係好遠姐 google下啦

我就真係比你笑撚死 半夜都有人衝出黎柒 痴撚線
夜啦 龍二哥收皮啦
At least he got 2 mikes
用私人身份撐侵就算,唔好加把口話Hongkongers stand with Trump諸如此類
Twitter block嗰啲一定係fake news?
你同藍屍一樣咁無腦
咁當然唔需要代表哂所有人

大家都用私人身份已經夠俾人知HKER咩立場同點解

其實去到真係投票果下多數會愈來愈理性,
重點係BIDEN名DEM帶黎既影響會衰過TRUMP
China Joe sure win
agger 香港人互丁互科真係無咩大作用

不過你呢個做法我有保留
科侵粉無問題
但其實都只係由一個同温層轉去另一個

我#13 打咗段野你可以睇下
我自己會避免立場太鮮明
e.g. 你bio打MAGA democrats可能已經唔想理你
無錯 咁樣做on9嘅係佢
想connect最多人就要自己識玩
我同登粉講野直頭唔會quote fox news
因為又係會令人直接走人/對你有內見
要識玩 x2

睇下walkaway campaign
一班前democrats講點解頂唔順
/對你有偏見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞