有冇人覺得,帶遊客黎香港深度遊,最好帶佢晏晝六點收工去觀塘行一轉

188 回覆
2017 Like 6 Dislike
我以前返過觀塘工業區,宜家返柴灣工業城。如果觀塘也算劣食區,咁真是不知怎樣形容柴灣工業城了。
喂你地唔滿意就搵個份轉工啦
日撚日觀塘POST
覺得之前返觀塘工業中心算好幸福
黨鐵出口一落就係 唔駛行入開源道同人迫

放工果架巴士得1班,日日都唔爆,算係觀塘唯一清泉
但食晏真係屌那媽,鍾意去駿業里市場樓上果堆黃店食,又平又唔算多人
門口係風水口唔郁得
所以咁L多人鐘意塞門口
直接封左由官塘道入開源道就解決晒所有問題
係咪同德福近a出口下面個巴士差唔多
未試過返觀塘
返過九龍灣近megabox果頭
又係好逼好辛苦
係咪差唔多?定再嚴重d!?
咁人地係印度黎咁仲帶唔帶
推 黃之鋒:泰國網民無法聯署,由奶茶聯盟接手聯署 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/2248818
去日本旅行果時都會特登收工時間去新宿站體驗
研究緊,不過預計要成幾十蚊程。
don't you see the 觀塘道,開源道
is gonna塞車again
can't you see the偉業街
塞撚到仆街~~~
don't you see the 觀塘道,開源道
is gonna塞車again
can't you see Now偉業街
塞撚到仆街~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞