[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (24) - 期待門面回歸五人公演!!

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
雨仔係咪想比人分屍呀
新歌好好聽 雨仔

撐雨?
雨仔係咪想比人分屍呀

7英都唔好得去邊...
不過暫時應該係垃圾雨大罪D...

新歌好好聽 雨仔

撐雨?

對唔住咁多位巴打
利申絲打
新歌好好聽 雨仔

撐雨?

對唔住咁多位巴打
利申絲打

我意思係劇度雨仔啲歌係好聽
新歌好好聽 雨仔

撐雨?

對唔住咁多位巴打
利申絲打

唔洗唔好意思喎 呢度好多人一開始都撐雨嫁啦

對唔住咁多位巴打
利申絲打

[/quote]
其實我係反佢個角色唔係反佢個人...
今日呢首OST 我都loop 咗好多次
留名

一見到夜市嘅相同片就驚

對唔住咁多位巴打
利申絲打

今日呢首OST 我都loop 咗好多次 [/quote]
真反雨
但有首雨仔feat得幾好聽

對唔住咁多位巴打
利申絲打

真反雨
但有首雨仔feat得幾好聽[/quote]
其實今次個劇真係好多機會俾到門面
雖然我都好掛住五人啤啤
好矛盾 想套劇長啲又唔係咁

真反雨

話晒隻雨同娘娘都係 frd 底黎... 真人反唔落...

其實今次個劇真係好多機會俾到門面
雖然我都好掛住五人啤啤
好矛盾 想套劇長啲又唔係咁

喊完又喊
唔好啦... 再長D既話男主角會無命拍落去...

真反雨

大家要學門面咁抽離角色呀

呢套幾時播
啲來賓好岩我

又笑我歡

真反雨

好似比人傳完緋聞之後兩個都好少見面
係有一次有個類似深夜TV綜藝既節目請佢地做訪問,炫雨話佢同IU傳左緋聞幾耐就冇見佢幾耐
新歌好好聽 雨仔

撐雨?

對唔住咁多位巴打
利申絲打

唔使咁緊張...其實我係撐雨的

真反雨

好似比人傳完緋聞之後兩個都好少見面
係有一次有個類似深夜TV綜藝既節目請佢地做訪問,炫雨話佢同IU傳左緋聞幾耐就冇見佢幾耐

今日先睇番娘娘you and i MV
雨仔個樣完全冇變過
女明星真係天生就好難玩得太耐
希望啤啤有多啲機會啦

啱晒俾班癡線佬FF 下啦...
新歌好好聽 雨仔

撐雨?

對唔住咁多位巴打
利申絲打

唔使咁緊張...其實我係撐雨的

呢度好多痴線佬 小心為妙

啱晒俾班癡線佬FF 下啦...

始終佢地兩個又拍MV又做主持又一齊拍廣告...
好難唔俾人傳...
不過就算無乜點見面都仲係frd 底黎既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞