[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (24) - 期待門面回歸五人公演!!

1001 回覆
25 Like 6 Dislike

前輩好正

無錯,呢條 love line 我係唔反感囉

依part正啊

前輩好正

依part正啊

依pair好sweet

前輩好正

依part正啊

依pair好sweet

校服正到呢

前輩好正

依part正啊

依pair好sweet

刷左幾個鐘首抽 都刷唔到S級門面 難得見到中wendy 放棄繼續刷
刷左幾個鐘首抽 都刷唔到S級門面 難得見到中wendy 放棄繼續刷

抽卡既嘢... 順其自然啦
校服正到呢

課金落依d game不如買多隻碟

仲買碟
冇位放啦
課金好呀唔阻位
校服正到呢

前輩係套劇好感度100分

仲買碟
冇位放啦
課金好呀唔阻位

買隔離嘅碟
校服正到呢

前輩係套劇好感度100分

小卡控表示呢D 所謂既卡都要儲齊先安樂...

買隔離嘅碟

純粹八掛下...
其實隔離CB 得咁密你頂唔頂得順?

買隔離嘅碟

純粹八掛下...

其實已經有d審美疲勞 老是常出現
而且CB唔只出隻碟咁少野 後面仲有其他後續野要買 基本上每個月都要比錢

買隔離嘅碟

純粹八掛下...

而且CB唔只出隻碟咁少野 後面仲有其他後續野要買 基本上每個月都要比錢

買隔離嘅碟

純粹八掛下...

芯係要付出代價既

買隔離嘅碟

純粹八掛下...

芯係要付出代價既

做啤飯真係
飯站都少幾個 野都買少啲

做啤飯真係

三線團con 又無... FM 又無...
唔CB 既話都無嘢好出啦...
垃圾 $M 真係識得為啤粒銀包著想...

遲D日本出道仲有日碟要課喎

做啤飯真係

三線團con 又無... FM 又無...
唔CB 既話都無嘢好出啦...
垃圾 $M 真係識得為啤粒銀包著想...

用啤啤搶下我錢得唔得

日專少事啦 買慣左

日專少事啦 買慣左

有冇咁多位擺

我好開心呀

繼續努力…

我想問升s卡係咪都係用c卡搏架炸

我s卡連食5張a都失敗左

原來啤啤包係1日可買1次,已經買左2日

想斬自己隻手

0課玩家,五張R都係慢慢升上去
玩左都成年 仲係未齊卡

我都0課,差隻熊就全R,全部由S合上去

有冇咁多位擺

要擺既實會搵到位...
不過我都要搵日的起心肝執一執...
除咗啤啤同娘娘既嘢之外... 其他團既都要搬入倉...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞