iphone 12 pro 個電量仲細撚過11 pro 會唔會太撚funny

240 回覆
274 Like 21 Dislike
你睇下12個mon咩resolution先講?播片食電左就一定
2532 x 1170 vs 2426 x 1125
106 x 45 既分別 就冇左一個鐘 希望唔係同一粒電啦下
講咗10年都係會同你講佢個software好撚得天獨厚,所以hardware spec唔使咁勁
然後iDog 又會繼續買
笑死 apple肉酸到
師兄用過好多部機?其他機幾耐充一次?
呢D15, 17, 20
全部最暗冇聲片

Confirm 唔買 12?
其實有冇人知幾多ram?如果pro冇6gb ram咁買12好過
之前11pro唔係15
測試由 Apple 於 2020 年 8 月及 9 月使用預量產型 iPhone 12 mini、iPhone 12、iPhone 12 Pro 與 iPhone 12 Pro Max 裝置及軟件,在 LTE 和 5G 流動網絡供應商網絡上進行。影片內容為重複播放購自 iTunes Store 的 2 小時 23 分鐘影片。串流影片內容為重複播放購自 iTunes Store 的 3 小時 1 分鐘影片。全部均為預設設定,以下除外:藍牙已配對耳筒;Wi-Fi 連接到網絡;Wi-Fi 功能中的「詢問是否加入網絡」、「自動調整亮度」及「原色調」被關閉。

測試由 Apple 於 2019 年 8 月使用預量產型 iPhone 11、iPhone 11 Pro 與 iPhone 11 Pro Max 裝置及軟件,在 GSM 和 CDMA 流動網絡供應商網絡上進行。影片內容為重複播放購自 iTunes Store 的 2 小時 23 分鐘影片。串流影片內容為重複播放購自 iTunes Store 的 3 小時 1 分鐘影片。全部均為預設設定,以下除外:藍牙已配對耳筒;Wi-Fi 連接到網絡;Wi-Fi 功能中的「詢問是否加入網絡」、「自動調整亮度」及「原色調」被關閉。

設定一樣
咁係幾多?
除咗相機之外同X比有咩特別
午餐肉design唔夠做理由換
5G 又唔急用
18hrs
多12 pro 1粒鐘
有冇圖睇下
又真係喎
但app唔係咁寫
堆填區垃圾
唔係仲想幫粒閪唧電護航嘛
上面咪講左 有齊圖
又唔信又要問 煩過西
算,等天光啲staff返工再睇下
除咗chok人冇人俾到上年幅圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞