屯門市廣場一定要罷去。

45 回覆
7 Like 32 Dislike
我未揸過車去
好在冇中伏
假期千萬唔好去,得個嬲字
屯廣泊車五六日
要泊杯渡果邊先有得簽
佢老細係坡仔,唔加你泊車錢已經賺左
係屋企食飯同係屋企車衫著都可以唔使出街比錢人賺
等如申請公屋一樣,3個人等10年有200呎經己要謝主隆恩。香港就係要有呢d思想先生存到
我喺新鴻基Mikiki都試過係咁,不過好快就有商場服務大使過嚟幫拖
一至五就1期同3期都有優惠

星期六、日就淨係3期先有優惠 (但係如果喺AEON或者Taste消費嘅話,泊1期一樣攞到優惠)

冇呃鬼,不過呢個場都唔憂做啦
星期五泊1期都有嘅
你地提完我先見到期數唔到
好賤
其實我都諗唔明屯廣點解咁鳩,vcity 果d 又係咁貴
人地九龍勁平西九200蚊4個鐘 油塘果d 都係200蚊3個鐘,屯門真係貴到on9
3期係遠啲,但係叫做停車場入邊可以坐lift直達杯渡站(2期商場)

佢唔算遠,不過最煩係佢部lift太細,又多人用,隨時等你十分鐘,但勝在唔使即刻出車!

如果你哋又有機會泊3期嘅話,記得拍完八達通卡之後要攞實體飛,要攞實體飛先至有優惠!
V Walk同V city而家$1000消費先免2小時
當年泊車最貴嘅置地廣場,而家都係$500就免2小時
佢係呃鬼傢。如果有心做點會做3期唔做1期呀。而且仆街人人有優惠佢就做都唔做,而且簽完15分鐘內趕你走。禁既時世。唔會幫襯佢
我泊過尖咀mirco polo 同 element 一樣低泊,重送多2張泊車你下次用
1期假日佢都唔憂做啦,照樣排,唔加價都偷笑,屯門泊車真係神話

話事話,以前屯門時代廣場都有優惠,不過6年前就cut9埋,同錦薈坊一樣,時租貴過屯市好多
我明既個個商場一樣樣。橫掂無得平我會去元朗。因為我出車一定出4-5個鐘。當你使成1000蚊消費但都要比成舊幾水泊車。我一定會益一個歡迎我既商場
新地對客好過仆街信和好多
信和當香港人係狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞