屯門市廣場一定要罷去。

45 回覆
7 Like 32 Dislike
去禁多個地區食野買野,個個商場假期都有泊車優惠,最多3個鐘最少2個鐘。佢老味去屯門市廣場5,6,日 買野加食野使成千蚊!佢同你講無得簽🤬 而且平日簽完15分鐘要你走當你係狗。果次等𨋢等耐左出車又排隊比佢加多我24蚊。而家禁既時世你重係禁串,我決定叫全世界罷去呢個唔與時並進既垃圾廣場🤬🤬🤬🤬🤬🤬
諗起以前正義聯盟嗰個垃圾公仔
好似同一日之內既單滿$800換一隻 隨機比你
總共四隻
仲有1500換杯 3000換曲奇禮盒定點
上次商場消費換左佢d美食現金券
去到商戶話唔撚收 打去cs剩係話佢地一定要收 係到等佢地打去商戶公司寫字樓
最後等左3 4個字班cs都無落黎幫拖 間商戶又唔比走
我直接比現金算 最仆街屌鳩信和 信和重要覺得自己無錯
話已經幫我通知對方寫字樓有做野喎
你唔去大把人去
最近你去過荃灣同尖沙咁d商場未,去過你就知點解要吊屯門市廣場
我d friends 好多都唔去。寧願去遠啲 都唔想益呢個仆街商場
禁咪食到一肚氣😡
泊去vcity 啦

重要講完佢地無錯之後 唔撚再覆我pm
唔識去AEON買野?
果次我有300券1元都唔撚用得
無券我唔撚會同fd食佢d貴價垃圾餐廳
諗住300券補多1舊水 2個人食午餐
點知變左每人200
你食茶木係Aeon 食,買Nike 入Aeon買 ,買六福Aeon有得買?
我會同d freind 一齊吊爆佢🖕🏼🖕🏼🖕🏼
v city v walk 一鳩樣 $1000 2粒鐘
泊3期囉
佢要玩無恥可以點
信和個場做大陸人生意 根本唔志在香港人
連錯都唔撚認 直頭你咪唔好再去囉既態度
1000幾個人食都食到。屯市最仆街簽都唔簽。
荃灣如心廣場,200/2個鐘
點解冇得簽?簽乜?
香港個個商場一9樣,唔去佢咪唔去佢囉。一定係邊度優惠d去邊度
泊車優惠,5,6,日唔簽
係佢地擺明當香港人死
你用佢既餐飲券同酒店業一樣 當你係乞兒客
嗰日經過想去不過最後冇
佢呃鬼架?
嗰日經過想去不過最後冇
佢呃鬼架?
去開都知係5,6,日無傢啦,而家可能比多日星期5禁皇上開恩囉,3期成日爆而且遠d。好多商店都係1期揸車去商場係要方便而唔係一家大細一就二能行到老連禁遠攞車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞