Babymetal 討論區 3

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
Fox god唔鐘意 神聖不可侵犯
有冇人可以話我知moa幾時由
呢個樣

變做呢個樣

變得會唔會太勁
睇相會以為係yui來
哩啲樣先有潛力
中意年幼版

搵定fbi
對幼幼完全冇抵抗力
呢個都係我中意babymetal其中一個原因
https://www.instagram.com/p/CL1icJwh41R/?igshid=1fgmb8x5fo13g
我係18年尾先聽 所以對佢地幻幻時期冇太大感覺
黑色裝成熟都好J
係呀
如果心癮起想睇演唱會都係搵年幼版既演唱會睇
su宜家個外表完全唔吸引 差過以前好多。好唔開心
我聽bm都係因為su可愛既外貌同把聲
而加就得翻把聲
su冇左長陰
我要斬死 hair design條友

su宜家呢個樣根本引唔到人入坑,個個都掛住睇moa
對幼幼完全冇抵抗力
呢個都係我中意babymetal其中一個原因
https://www.instagram.com/p/CL1icJwh41R/?igshid=1fgmb8x5fo13g
但依家佢哋都唔係幻幻,咁你係咪睇舊相舊片多?
係呀
如果心癮起想睇演唱會都係搵年幼版既演唱會睇
su宜家個外表完全係極吸引 正過以前好多。好開心
我聽bm都係因為su成熟既外貌同把聲
而加就有齊樣同把聲
頂你 改我script
差d比你搞亂
metal Galaxy既live開始有成熟女人既味道 比較容易入口囉

但我都係中意有可愛元素既女仔
太型,冇左青澀既味道
以前既su係睇到我個心融化

幼幼同 成年女人
我揀幼幼
可愛(face)既女仔好難抵抗
moa真係好愛su
我都差d喊
好慶幸佢地冇真係分開
發覺moa係2013年之後開始變樣
原因係食肥左

但係錯有錯著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞