lunch 哥赴警總遞信

269 回覆
63 Like 586 Dislike
又拎光環? 不過唔會割
曾志豪都吹奏佢
話屌佢既黑衣手足係黑警d fd,話同班黑警有計傾
你睇到佢既行為係班中年淺黃好受
你就知好快和同勇割

早幾日lunch仔係apm睇報紙,我對住佢擰下個頭都比班中年/老年淺黃屌我唔係手足係便衣/藍絲

同佢講點解唔鋸佢,佢話我分化
係啊,慘在yc比bc更愛自high,成日期待有芵雄打救神化班政棍35加,含撚投票
因為lunch哥已經代表左全香港市民同政府講野了
所以遲啲記者會就會話”市民意見已經完全接收曬,你地仲想點?”
因為知道呢件係傻仔無殺傷力囉
今次抵屌佢,佢on99咁配合黑警做show

轉頭黑警又拉人暴動/非法集結
好多中年人支持佢架
唔好太睇少佢
Child登仔淨係識搵人做等人做
唔聽佢地指揮就係搞大台 膠化運動
香港人係咁

睇下報紙好勇猛
最叻話人五毛,分化,其實成班冷氣軍師今日係民主最黑暗一天,好嬲
香港抗爭真係靠晒佢
之後實班人會話白卡佬都肯行出去維持熱度
咁你又做左d咩,大佬阿,邊有人會公開講自己發夢經歷。

班人唔明革命係要保儲實力留番有用之日先爆發

依家變左行為藝術,難聽d就膠化場運動

2019年點解無大台咁重要係因為人得到絕對既權力就會負化。

依家lunch仔中曬大台化既壞處
你何嘗唔係14年咁割席
好勇猛呀

班狗中共實好驚
係佢叫人割勇武先
佢自己沖出嚟架
白卡驚乜
仲有啲狗又唔會打佢
落599間中帶返狗屋飲啖茶
lunch仔draw到attention,政府又多幾張599收,win win
我又唔係咁睇

唔係lunch 哥帶風向

而係好多人香港人都好buy lunch 哥呢一套
正解
唔係好多人buy lunch哥
係好多人憎班撚屌係度鳩屌
請無視討論lunch 哥 請關注12義士 同推有用post
人地開埋Patreon , 係咁吸信徒
你咪睇下佢收錢之餘, 除左鳩坐仲做左D咩
D錢去左邊度 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞